Lasergame

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1 timer

Hvor skarpt er dit sigteøje?

Det er ganske ufarligt og kræver ingen særlige forudsætninger, men er enormt sjovt, spændende, strategisk, og byder på en rigtig god fællesoplevelse.

Action fra start til slut

Til at starte med påfører man sig udstyr, får en instruktion i spillet og udstyret. Spillet spilles i 2 hold og alle udstyres med et lasergevær (1 udskifter) Grundlæggende handler det om at nedkæmpe det andet hold i de spiltyper man har valgt

Spiltyper

Domination Box
Dette er et helt unikt spil, hvor man skal aktivere en box, der viser enten rød eller blå, alt efter hvem der aktiverer boksen. Der spilles på tid og når tiden er udløbet, vinder det hold, hvis farve boksen har.

Capture the flag
I hvert holds base er et flag. Opgaven er at erobre fjendens flag og bringe det retur til egen base. Lykkedes det uden at blive ramt af  modstandernes laser, vinder man spillet.

Last man standing
I dette spil, spiller alle mod alle. Den der står til sidst, har vundet.

Pris
Grundbeløb kr.
7.000,-
Grundbeløbet er inkl. 20 deltagere.
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud