»
»
»
Kajak Sejlads

Kajak Sejlads

Sted
Udendørs
Lokation
Fjord, sø, å eller hav
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Teambuilding på vand

Danmarks kyster, søer og have lægger op til store oplevelser på vand, og en af de bedste måder at opleve vores vand på er i en kajak. Vi starter på et niveau, hvor alle kan være med. Der bliver lavet en kort gennemgang af kajakken samt en sikkerhedsinstruktion af hvordan den skal bruges på vandet.

Vi sejler ud på fjorden eller søen afhængig af hvor I befinder jer, hvorefter deltagerne vil blive guidet af en eller flere kajakinstruktører. Antallet af instruktører afhænger af, hvor mange I er samt hvor mange niveauer, vi deler jer op i. En kajaktur er i sig selv en meget smuk oplevelse, men den kan også kombineres med øvelser og andre aktiviteter.

Pris
Kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud