Gold Rush

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 20 deltagere
Varighed
Fra 3 timer

Gå efter guldet i den store guldgraverdyst

Arrangementet handler om samarbejde, handel, kreativitet og sammenhold. I skal løse en blanding af konkrete, praktiske og sjove opgaver, hvor der samtidig skal tænkes taktisk og strategisk for at nå jeres mål. I kommer til at arbejde under pres, opleve udbud og efterspørgsel samt håndtere bureaukratiske myndigheder.

I er landet midt i ”The Wild West”, hvor det handler om at skaffe så meget guld som muligt. Der tjenes penge på guld, men også på andre løste opgaver, fx hesteskokast, revolverduel, pokerturnering, lassokast, kæphestevæddeløb og så skal der etableres vandingsanlæg og bygges transportvogne.

Men dette er måske nemmere sagt end gjort, da I kommer til at møde forskellige personer og udfordringer på jeres vej. I denne kolde og støvede verden vil I bl.a. møde ”Mister Manny-Money”, ”Borgmester Jaloux Jackson” & ”Mr. Opportunity”. I Klondike er der monopol på diverse hverdagsting, og der skal derfor handles om alt – derfor er det vigtigt, at alle guldgravere er dygtige og strategiske handelsfolk.

Alle deltagere får det med garanti rigtigt sjovt, men I får også nok at se til. Fordelen ved dette arrangement er, at alle kan deltage. Gold Rush er perfekt for jer, som ønsker at styrke samarbejdet gennem udendørs fysisk aktivitet. Dette teambuilding arrangement varer typisk et sted mellem 3-7 timer, og vores erfaring er, at aktiviteten bliver sjovere, hvis man sætter god tid af til arrangementet.

Vælger man et heldagsarrangement kan dette med fordel kombineres med vores Outdoor Cooking Challenge. Hvis det er tilfældet, kommer alle deltagerne til at lave mad over bål og dermed selv stå for frokosten eller middagen. Her kunne menuen fx være real American BBQ burgers, pulled pork eller spareribs. Mulighederne er mange, så ring ind til vores dygtige eventkoordinatorer og få en snak om, hvordan lige netop jeres arrangement skal strikkes sammen.

Pris
Grundbeløb kr.
15.680,-
Grundbeløbet er inkl. 20 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
478,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud