»
»
»
Chocolate Workshop

Chocolate Workshop

Sted
Indendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 2 timer

Den absolut sødeste teambuilding aktivitet

Her handler det om at kreere og designe lækre chokolader når I kommer igennem forskellige runder såsom: ”Mester i marcipanbrød”, ”Fra ide til virkelighed”, ”Virksomhedens logo” og ”Den rolige hånd”. Det bliver sjovt, og det gælder om at finde sin indre Blomsterberg frem, når der skal konkurreres i de søde discipliner, og dommeren skal imponeres.

Deltagerne får travlt, og der skal fart på, alt imens chokoladen holdes varm og hovedet koldt. Dommeren dømmer ud fra mange forskellige kriterier, bl.a. tempereringen og blankheden, knækket og biddet samt smagen og designet. Vinderkriterierne ved designet kan tilpasses jeres virksomhed – hvis I f.eks. er en auto-virksomhed, kunne reglen være ”Flotteste chokoladebil”, eller hvis I booker denne aktivitet i forbindelse med jeres julefrokost, kan reglen være ”Flotteste marcipan julehjerte”.

Det innovative og sjove ved dette teambuildingkoncept er, at jeres medarbejdere kommer til at kommunikere og samarbejde gennem en kreativ proces. Læringen er at omsætte sine tanker til virkelighed – det er faktisk ikke altid lige nemt, og det kommer de specielt til at opleve i ”Fra ide til virkelighed runden”. Læringen består derudover også i at holde fuld fokus på opgaverne samt anerkende hinandens tanker og evner. I får en sød oplevelse, og deltagernes koordinering og kommunikation kan være meget afgørende for dagens resultat.

Denne workshop er noget alle kan deltage i, og den er perfekt for jer, som ikke ønsker fysiske aktiviteter, men ønsker at styrke samarbejdet og relationen gennem en kreativ konkurrence, som har en utrolig lækker afslutning – nemlig spiseklare chokolader. Denne workshop kan med fordel bruges inden aftenens middag, og resultatet kan udgøre en del af desserten.

Pris
Grundbeløb kr.
7.750,-*
Grundbeløbet er inkl. 10 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
380,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.
* Bemærk at der skal betales for minimum 10 deltagere.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud

Stor succes og kan klart anbefales

Vi har benyttet os af World of Adventure ad to omgange og aktiviteten med at bygge en båd og få den til flyde og konkurrere mod hinanden var et hit. Arrangementet var begge gange en stor succes og det kan klart anbefales til andre.

Camilla Udbjørg Pedersen
Jordbrugsteknolog hos Møllerløkkegaard A/S