»
»
»
Bueskydning

Bueskydning

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Dyst i alle bueskydningens discipliner

Det gælder om at finde jeres indre Robin Hood frem, når I med bue og pil drager ud i naturen og skal mestre at ramme plet på målet! Bueskydning er aktiviteten for jer, som ønsker at styrke samarbejdet gennem en udfordrende og præcisionskrævende øvelse. Teambuilding øvelsen starter ud med, at I alle får en grundig introduktion til teknikker samt håndtering af bue og pil. Vi sikrer, at alle deltagere er fortrolige med buen, så grundlaget for en spændende og lærerig øvelse er lagt.

Når I er blevet fortrolige med håndteringen af buen, starter vi ud med at træne på skiver. Det kræver øvelse, præcision og en stille hånd, hvis pilen skal placeres rigtigt. Når alle deltagere har skudt sig varme, er vi klar til at afslutte øvelsen med en udfordrende konkurrence, hvor dagens Robin Hood skal kåres.

Vores opgave består i at tilpasse de enkelte aktiviteter efter jeres ønsker og behov. Det betyder, at vi eksempelvis kan gøre bueskydningen endnu mere udfordrende ved at give jer bind for øjnene. I kan samtidig have indflydelse på, hvilke mål, I gerne vil skyde efter, hvis I har et ønske om særlige genstande. Bueskydning er en teambuilding øvelse, der sikrer en unik og sjov oplevelse for alle.

Pris
Grundbeløb kr.
7.000,-
Grundbeløbet er inkl. 20 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
350,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud