Bow Tag

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 6 deltagere
Varighed
Fra 1 timer

Sjovt spil med masser af action

Leder I efter noget der er action-packed, så er Bow Tag lige det rette for jer! Med bue og en pil med en skumgummipude som spids ,gælder det om at jagte sine modstandere og få dem alle skudt ”ud” af banen.

Alle deltagere har selvfølgelig masker på som dækker øjnene, og fordi spidserne af pilene er skumgummipuder, er det ikke farligt at blive ramt.

Forskellige spil-muligheder
Der er mulighed for at spille forskellige slags spil. Man kan enten spille hvor det gælder om at skyde alle modstandere eller hvor man skal skyde efter bestemte mål. Derudover kan man også spille om at erobre forskellige områder eller genstande som skal bringes tilbage til holdets base.

En meget aktiv og super sjov aktivitet for alle!

Der opstilles en bane med forskellige redskaber, så man har noget at gemme sig bag ved.

Fysisk konkurrence
Da det er en fysisk aktiv konkurrence, vil der afholdes mindre pauser undervejs. Her kan der med fordel være forfriskninger til deltagerne.

Pris
Grundbeløb kr.
7.000,-
Grundbeløbet er inkl. 20 deltagere.
Herefter pr. deltager kr.
350,-
Alle priser er ex moms, transport og 30,- pr. deltager i forsikringsbidrag.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud