»
»
»
ATV Grand Prix

ATV Grand Prix

Sted
Udendørs
Lokation
Hele landet
Antal
Min. 5 deltagere
Varighed
Fra 1.5 timer

Speederen i bund og stemningen i top

ATV Grand Prix er den perfekte teambuilding aktivitet for alle, der er klar på fart, spænding og konkurrence. ATV Grand Prix kræver kløgtige kørerevner og høj behændighed. Disse yderst levende maskiner giver deltagerne en fantastisk oplevelse af fart og spænding.

Med fuld fart og højspændt konkurrence er der garanteret action, tempo og spænding for alle. Alle deltagere får mulighed for at prøvekøre banen inden racet starter, så I får en fornemmelse for banen og maskinen. På den måde kan alle føle sig sikre når de skal ud i konkurrence. Iført hjelme gælder det om at holde tungen lige i munden, når I skal forsøge at nå så mange omgange på banen som muligt, inden tiden løber ud. Alle kan være med og vi kan også lave forhindringsbane, hvis det ikke kun skal handle om fart og tempo.

Pris
Kontakt os for tilbud på tlf. +45 70 27 14 27

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud