Murder Mystery®

Image
Her kan man se 4 medvirkende til murder mystery
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 3 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 5.900,- Tillæg pr. deltager kr. 490,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Murder Mystery® – Teambuilding med mordgåde

Der er sket et mord, og det er nu jeres opgave at samarbejde på bedste vis, så I kan hjælpe med at opklare det! Murder Mystery® er den perfekte teambuilding aktivitet til jer, der ønsker et sjovt og spændende afbræk i et større arrangement.

Sådan foregår det

Deltagerne bydes velkommen af vore instruktører, som er udklædt som en række af de mistænkte i mordsagen, herunder eksempelvis den frække stuepige, den fornemme tjener, den excentriske gartner, Obersten, den snobbede niece, nevøen som er playboy og landsbybetjenten. Antallet af roller afhænger af antallet af deltagere til arrangementet.

Det er nu jeres opgave som team at agere detektiver og løse mordmysteriet. I kan finde ledetråde ved at løse opgaver og observere ”personalet” og ”gæsternes” opførsel. I vil opleve en blanding af konkrete og praktiske opgaver, og det tankemæssige spil mellem detektiverne og de mistænkte vil være i fokus. Når legen er slut, kommer de enkelte teams med deres bud på, hvem morderen er, hvad motivet var samt hvad de ellers har fundet frem til. Gamemasteren vil herefter fortælle hele sandheden og udnævne det hold, der kom tættest på. Der er selvfølgelig en præmie til vinderholdet samt en række titler til deltagere, som har gjort sig specielt bemærkede. Som en naturlig fortsættelse på dagen, kan arrangementet afsluttes med en fest i Old English style og galladekoration med hvide duge og sølvkandelabre. Hertil foreslår vi en lækker 3-retters menu.

Lokation og Varighed

Murder Mystery® varer som regel et sted mellem 3-4 timer, afhængigt af jeres ønsker. Rammerne for arrangementet kan eksempelvis være et hotel eller en herregård med gamle kringelkroge og skumle kældere. Vi tager naturligvis hånd om dekoration og sørger for den rette stemning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere