Money Maker®

Image
En deltager som er igang med at tælle pengesedler
 • Antal Deltagere

  Minimum 25 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 3 timer

Strategi og godt samarbejde

Money Maker® er et handelsspil, der foregår i hold og sætter deltagernes evne til at handle på prøve.  Det er et koncept, hvor man også hurtigt finder ud af, at der kan handles både i god og knap så god tro – alt sammen selvfølgelig med et glimt i øjet. Denne teambuilding aktivitet er perfekt til jer, der ønsker at styrke samarbejdsevnen på en sjov og anderledes måde.

Sådan foregår Money Maker®

Hvert hold modtager startkapital i form af WOA-dollars, og det er nu holdets opgave at få deres kapital til at “yngle.” Dette gør I ved at løse forskellige opgaver undervejs, og hver gang I løser en opgave fordobles jeres kapital. Til en start er det småpenge, vi handler med, men der kommer hurtigt mere kapital i omløb når eksempelvis 8.000 kr. fordobles til 16.000 kr., som herefter fordobles til 32.000 kr. Opgaverne er en kombination af udfordringer og samarbejdsøvelser, som stiller krav til ressourcefordeling, mod, købmandskab mm. Deltagerne kommer ikke nemt til de forskellige opgaver, da der til hver opgave er en “adgangsnøgle,” som holdet skal have for at kunne få lov til at give sig i kast med opgaven. De forskellige adgangsnøgler sælges på en auktion inden spillets start, hvor holdets indkøber og revisor må tænke sig godt om, inden de bruger holdets kapital.

Vinderhold og titler

Efter endt spil kåres vinderholdet, som i spillets natur er det hold, der har opnået den største kapital – med mindre der er sjusk i deres regnskab! Dette sørger overrevisoren for at holde øje med løbende undervejs i spillet, og det bliver selvfølgelig tjekket efter ved spillets afslutning. Desuden kan der uddeles sjove titelpræmier, som I naturligvis selv kan være med til at bestemme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere