Money Maker®

Få pengene til at yngle i det store handelsspil

Money Maker® er et handelsspil, der foregår i hold og sætter deltagernes evne til at handle på prøve.  Det er et koncept, hvor man hurtigt finder ud af, at der kan handles både i god og knap så god tro – alt sammen selvfølgelig med et glimt i øjet. Denne teambuilding aktivitet er perfekt til jer, der ønsker at styrke samarbejdsevnen på en sjov og anderledes måde.

Hvert hold modtager startkapital og det er nu holdets opgave at få deres kapital til at “yngle.” Dette gør I ved at løse forskellige opgaver undervejs. Opgaverne er en kombination af udfordringer og samarbejdsøvelser, som stiller krav til ressourcefordeling, mod, købmandskab mm. Deltagerne kommer ikke nemt til de forskellige opgaver, da der til hver opgave er en “adgangsnøgle,” som holdet skal have for at kunne få lov til at give sig i kast med opgaven. De forskellige adgangsnøgler sælges på en auktion inden spillets start, hvor holdets indkøber og revisor må tænke sig godt om, inden de bruger holdets kapital.

Efter endt spil kåres vinderholdet, som i spillets natur er det hold, der har opnået den største kapital – med mindre der er sjusk i deres regnskab! Dette sørger overrevisoren for at holde øje med løbende undervejs i spillet, og det bliver selvfølgelig tjekket efter ved spillets afslutning.

Image
 • Lokation

  Hele landet, udendørs

 • Antal deltagere

  25+ deltagere

 • Varighed

  Fra 2,5 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 5.900,- Tillæg pr. deltager kr. 424,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration