Mission Impossible

En mulig umulig mission

Mission Impossible er en udfordrende teambuilding aktivitet, hvor nøgleord som dynamik, engagement og taktik spiller en væsentlig rolle, hvis deltagerne skal klare missionen. I sikret en spændende dag, der byder på masser af udfordringer og gode grin.

Der er sket et tyveri og I skal hjælpe WOA's hemmelige agenter med at opklare det. I skal gennem en bootcamp, hvor der er mulighed for at træne og udvikle færdigheder indenfor samarbejde, kommunikation, skydning mm. Efter bootcampen vil I som agenter være i stand til at blive kastet ud i missionen, hvor det stjålne skal vindes tilbage. Det team der vinder tyvekosterne tilbage, bliver de nye medlemmer af efterretningstjenesten WOA.

Image
 • Lokation

  Hele landet, udendørs

 • Antal deltagere

  25+ deltagere

 • Varighed

  Fra 3 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 5.900,- Tillæg pr. deltager kr. 490,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

En kunde siger

”Alle medarbejdere syntes det var fedt med de forskellige aktiviteter og deltog meget engagerede. Struktureret planlægning, glad og smilede og ikke mindst kompetent og aktivt personale.”
My Vo / Purchasing Assistant / Design Eyewear Group

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration