Kommunikaos®

Image
Her ses et billede af nogle deltagere, i fuld gang med at kommunikere om at placere deres vægt
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – indendørs

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 370,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Kommunikation skaber jeres organisation

At kunne kommunikere klart og præcist er en grundlæggende forudsætning for at kunne samarbejde effektivt. Netop dette emne lægges der fokus på i teambuilding aktiviteten Kommunikaos, hvor I som deltagende bliver udfordret på jeres kommunikationsevner gennem spændende og lærerige øvelser. Øvelserne stiller krav til samarbejdsevnen og afprøver samtidig kommunikationsfærdighederne, hvilket har til formål at belyse eventuelle udfordringer. Når I er opmærksomme på eventuelle udfordringer, og samtidig har fået nogle konkrete værktøjer til, hvordan I kommunikerer mest effektivt, kan I overføre dette til hverdagen i jeres virksomhed.

Kommunikation – et ofte overset emne

Kommunikation er ofte et emne, som mange virksomheder ikke tillægger særlig opmærksomhed, fordi det netop er noget, der er så naturlig en del af den proces, det er at være menneske. En typisk antagelse er, at ’’vi kan alle tale, og derfor kan vi alle kommunikere.’’ Det er i og for sig rigtigt, men antagelsen beretter ikke noget om, hvorvidt vi kommunikerer godt eller skidt. Dårlig kommunikation kan have store konsekvenser, fordi det kan resultere i manglende forståelse eller direkte misforståelse. En god og præcis kommunikation er en forudsætning for, at der i samarbejdet mellem flere individer kan opnås en positiv synergieffekt.

Værktøjer der kan overføres til hverdagen

Kommunikaos er den perfekte teambuilding øvelse for jer, der ønsker at blive udfordret på kommunikationsfærdighederne gennem sjove og lærerige øvelser. Formålet med aktiviteterne er således ikke at udpege, hvem der kommunikerer dårligt, men nærmere at italesætte, hvordan I kan overføre viden omkring, hvad der virkede, til jeres dagligdag i virksomheden. På den måde får I både en sjov oplevelse med jeres kollegaer samt nogle anvendelige værktøjer til at øge kommunikationen og effektiviteten i virksomheden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere