Gold Rush

You just struck GOLD...

Image
deltagere finder guld i sand
 • Antal Deltagere

  Minimum 20 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 3 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 10.500,- Tillæg pr. deltager kr. 490,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Nu er det tid til at finde sin indre cowboy frem, smøge ærmerne op og konkurrere i den store og sjove guldgraver dyst.

The Wild West

I er landet midt i ”The Wild West” også kaldet Klondike. Det er nu, at det gælder om at finde mest muligt guld, få det vasket, transporteret og solgt på guldbørsen. Men dette er måske nemmere sagt end gjort, da I kommer til at møde forskellige personer og udfordringer på jeres vej.

I denne kolde og støvede verden vil I bl.a. møde ”Mister Manny-Money”, ”Borgmester Jaloux Jackson” & ”Mr. Opportunity”. I Klondike er der monopol på diverse hverdagsting, og der skal derfor handles om alt – derfor er det vigtigt, at alle guldgravere er dygtige og strategiske handelsfolk.

Holdinddeling og sjove cowboy-navne

Så skal der arbejdes! Det er hårdt slid at være guldgraver. Alle deltagere bliver inddelt på hold med forskellige cowboy-navne. Der skal selvfølgelig udnævnes en sherif, og der skal etableres en Dalton-bande. Hvert hold får en lille bunke dollars til start, så de har lidt startkapital og kan skaffe sig adgang til guldminen.

Arrangementet handler om samarbejde, handel, kreativitet og sammenhold. I skal løse en blanding af konkrete, praktiske og sjove opgaver, hvor der samtidig skal tænkes taktisk og strategisk for at nå jeres mål. I kommer til at arbejde under pres, opleve udbud og efterspørgsel samt håndtere bureaukratiske myndigheder.

Aktiviteter

Når startskuddet går, handler det for holdene om at tjene så mange penge som overhovedet muligt. Der tjenes penge på guld, men også på andre løste opgaver. Første opgave er naturligvis at skaffe sig licens for at kunne komme ned i guldminen. Herefter vil I komme til at opleve hesteskokast, en rigtig revolver duel, Poker Turnering, Lassokast, og så skal der etableres vandingsanlæg og bygges transportvogne.

Alle deltagere får det med garanti rigtigt sjovt, men I får også nok at se til. Fordelen ved dette arrangement er, at alle kan deltage. Gold Adventure er perfekt for jer, som ønsker at styrke samarbejdet gennem udendørs fysisk aktivitet. Dette teambuilding arrangement varer typisk et sted mellem 3-7 timer, og vores erfaring er, at aktiviteten bliver sjovere, hvis man sætter god tid af til arrangementet.

Flere muligheder

Vælger man et heldags arrangement kan dette med fordel kombineres med vores Outdoor Cooking Challenge. Hvis det er tilfældet, kommer alle deltagerne til at lave mad over bål og dermed selv stå for frokosten eller middagen. Her kunne menuen sagtens være Real American BBQ Burgers, Pulled pork eller Spareribs. Mulighederne er mange, så ring ind til vores dygtige eventkoordinatorer og få en snak om, hvordan lige netop jeres arrangement skal strikkes sammen.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere