Escape Challenge

Tænk ud af boksen og lås op for teamets potentiale

Er I klar på at løse gåder, arbejde under stort tidspres og få et vildt adrenalin rush? Escape Challenge er et sjovt og nervepirrende spil, som kun kan løses ved hjælp af samarbejde, kommunikation og engagement.

Hvert team får udleveret en låst kasse, et instruktionsark og uret begynder nu at tikke. Det handler om at være skarp på tiden og måske endda konkurrere imod de andre teams. For at boksen kan åbnes bliver teamet nødt til at tænke kreativt og løsningsorienteret. Inde i boksen er der flere forskellige gåder, regnestykker og udfordringer, som skal løses i korrekt rækkefølge. Der er forskellige opgaver i forskellige sværhedsgrader og fordelen er, at hele teamet kan være i gang på samme tid og sparre med hinanden undervejs. Strategisk tænkning og korrekt uddelegering kan her være en fordel.

Læringen er at blive skarp på deadlines, holde fuld fokus på opgaver og anerkende hinandens evner og tanker. Vidensdeling er et vigtigt element og teamets forskellige evner bliver sat på prøve.

Image
 • Lokation

  Hele landet, indendørs

 • Antal deltagere

  10+ deltagere

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 5.900,- Tillæg pr. deltager kr. 370,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration