Creative Cooking Challenge

Image
På billedet ses en deltager i fuld færd med at prøve kræfter med udfordringen
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – adgang til køkken

 • Varighed

  Fra 3 timer

Konkurrence i det moderne køkken

Denne teambuilding aktivitet kalder på madglade sjæle og lokker den indre kreative kok frem i alle. Som deltagere får I mulighed for at udfordre jeres egenskaber som kok og servere jeres madkunst for jeres øvrige kollegaer. Med denne teambuilding aktivitet styrker I samarbejdet gennem hyggelig madlavning, og I får tilmed nye færdigheder i køkkenet.

Sådan foregår det

Delt op i hold oplever I på førstehånd, hvad det vil sige at være en del af et professionelt, moderne køkken. Der skal laves forberedelser, hakkes og skæres, koordineres ressourcer, vaskes op, kokkereres, trænes kreative præsentationer og prøvesmages. Der skal måske nydes et glas rødvin, og så skal der naturligvis hygges med kollegaerne.

Det hedder selvfølgelig ikke Creative Cooking Challenge for sjov. Det er en konkurrence, hvor der gives tydelig feedback på resultatet. Maden skal smages, ses og duftes, og måske kan der aflæses et ansigtsudtryk eller to på chefkokken, mens han smager og vurderer maden. Chefkokken giver en vurdering af smag, komposition, præsentation og holdets samarbejde undervejs. Efter voteringen kåres vinderne af jeres Creative Cooking Challenge med en underholdende præmieoverrækkelse.

Det praktiske

Denne teambuilding aktivitet kan udføres i hele Danmark, da det eneste det kræver er et køkken. Afhængigt af hvor mange deltagere I er, er det naturligvis en fordel, at køkkenets kapacitet er derefter. Vi stiller selvfølgelig med alt det nødvendige udstyr og sørger for opstilling og nedtagning. Alle aktiviteter er ansvarsforsikrede og udføres af uddannet personale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere