Chocolate Workshop

Image
På billedet ses smukke, dekorerede billeder, som deltagerne har lavet
 • Antal Deltagere

  Minimum 6 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark

 • Varighed

  Fra 2 timer

 • Pris

  Grundpris kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 415,- Alle priser er ex moms og transporttillæg. Fortæl os om jeres arrangement og vi beregner jeres nøjagtige pris

Fokus på konkurrence, kreativitet og kvalitet

Chocolate workshop er den absolut sødeste teambuildingaktivitet, som I kan lave. Her handler det om at kreere og designe lækre chokolader. Workshoppen er for alle, men det bliver ikke nødvendigvis lige let for alle, da der er forskellige runder. I kommer igennem runder såsom: ”Mester i marcipan brød”, ”Fra ide til virkelighed”, ”Virksomhedens logo” og ”Den rolige hånd”. Det bliver sjovt, og det gælder om at finde sin indre Blomsterberg frem, når der skal konkurreres i de søde discipliner, og den choko-søde dommer skal imponeres.

Konkurrence & Holdinddeling

Deltagerne får travlt, og der skal fart på, alt imens chokoladen holdes varm og hovedet koldt! Dommeren dømmer ud fra mange forskellige kriterier, bl.a. tempereringen og blankheden, knækket og biddet samt smagen og designet. Vinderkriterierne ved designet kan tilpasses jeres virksomhed – hvis I f.eks. er en auto virksomhed, kunne reglen være ”Flotteste chokolade bil”, eller hvis I booker denne aktivitet i forbindelse med jeres julefrokost, kan reglen være ”Flotteste marcipan julehjerte”.

Det er kun jeres fantasi, der sætter grænsen her. Alle deltagerne på Chocolate workshop bliver inddelt i hold. Hvert hold får udleveret et opgaveark med alle de kriterier, der gør sig gældende for, at de til sidst har kvalificeret sig til den grande choco-finale!

Jeres udbytte af denne workshop

Det innovative og sjove ved dette teambuildingkoncept er, at jeres medarbejdere kommer til at kommunikere og samarbejde gennem en kreativ proces. Læringen er at omsætte sine tanker til virkelighed – det er faktisk ikke altid lige nemt, og det kommer de specielt til at opleve i ”Fra ide til virkelighed runden”. Læringen består derudover også i at holde fuld fokus på opgaverne samt anerkende hinandens tanker og evner. I får en sød oplevelse, og deltagernes koordinering og kommunikation kan være meget afgørende for dagens resultat.

En workshop for alle

Denne workshop er noget alle kan deltage i, og den er perfekt for jer, som ikke ønsker fysiske aktiviteter, men ønsker at styrke samarbejdet og relationen gennem en kreativ konkurrence, som har en utrolig lækker afslutning – nemlig spiseklare chokolader. Denne workshop kan med fordel bruges inden aftenens middag, og resultatet kan udgøre en del af desserten.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere