Her handler det om at kreere og designe lækre chokolader når I kommer igennem forskellige runder såsom: ”Mester i marcipanbrød”, ”Fra ide til virkelighed”, ”Virksomhedens logo” og ”Den rolige hånd”. Det bliver sjovt, og det gælder om at finde sin indre Blomsterberg frem, når der skal konkurreres i de søde discipliner, og dommeren skal imponeres.
Deltagerne får travlt, og der skal fart på, alt imens chokoladen holdes varm og hovedet koldt. Dommeren dømmer ud fra mange forskellige kriterier, bl.a. tempereringen og blankheden, knækket og biddet samt smagen og designet. Vinderkriterierne ved designet kan tilpasses jeres virksomhed – hvis I f.eks. er en auto-virksomhed, kunne reglen være ”Flotteste chokoladebil”, eller hvis I booker denne aktivitet i forbindelse med jeres julefrokost, kan reglen være ”Flotteste marcipan julehjerte”.
Det innovative og sjove ved dette teambuildingkoncept er, at jeres medarbejdere kommer til at kommunikere og samarbejde gennem en kreativ proces. Læringen er at omsætte sine tanker til virkelighed – det er faktisk ikke altid lige nemt, og det kommer de specielt til at opleve i ”Fra ide til virkelighed runden”. Læringen består derudover også i at holde fuld fokus på opgaverne samt anerkende hinandens tanker og evner. I får en sød oplevelse, og deltagernes koordinering og kommunikation kan være meget afgørende for dagens resultat.
Denne workshop er noget alle kan deltage i, og den er perfekt for jer, som ikke ønsker fysiske aktiviteter, men ønsker at styrke samarbejdet og relationen gennem en kreativ konkurrence, som har en utrolig lækker afslutning – nemlig spiseklare chokolader. Denne workshop kan med fordel bruges inden aftenens middag, og resultatet kan udgøre en del af desserten.