»
»
»
Teambuilding i Viborg

Teambuilding i Viborg

Viborg er en af de ældste byer i Danmark og med den centrale placering i Midtjylland er den et oplagt sted til teambuilding. Gennem årene har vi arrangeret både store og små teambuilding-events i byen, og vi kan helt sikkert også byde ind med gode ting, hvis jeres medarbejdere skal have nogle gode og lærerige oplevelser.

Slip kreativiteten løs til teambuilding i Viborg

Hvis I er ude efter en hyggelig dag, hvor det sociale samvær bliver kombineret med forskellige intellektuelle udfordringer, hjælper vi gerne med at sammensætte et program, der fokuserer på lige netop de aspekter, I har brug for at styrke. Teambuilding handler grundlæggende om at blive rystet sammen og træne samarbejdsevnerne, men der kan stadig lægges fokus på de særlige kompetencer, I ønsker at udvikle. Det kan for eksempel være kommunikation mellem forskellige teams i jeres virksomhed, eller hvis ledelsen har noget nyt, der skal ud til alle medarbejderne, men I gerne vil gøre det anderledes end den traditionelle infomail, der ofte forsvinder i mængden.

Vi kan også arrangere forskellige former for kreativ teambuilding, hvor de traditionelle opgaver bliver erstattet med nogle mere kreative, der tvinger jer til at tænke i anderledes baner. Kort sagt kan vi sammensætte et teambuilding-program, der stemmer helt overens med de behov og ønsker, I har.

Indendørs og udendørs udfordringer, der passer til jer

Vi har planlagt teambuilding i Viborg i mange år, og vi har masser af erfaring med at kombinere vores faste aktiviteter med virksomheders særlige ønsker. Det kan både være ønsker til lokation, graden af fysisk aktivitet, mængden af konkurrenceelementer, særlige emner og meget mere.

De fleste har en idé om, hvorvidt de vil have indendørs eller udendørs teambuilding. Vi kan naturligvis også planlægge dagen, så der er en blanding. Det kan også være, I har ønsker til, om jeres teambuilding primært skal være fysiske aktiviteter – for eksempel mountain biking eller jeres helt egen teambuilding olympiade – eller mere stillesiddende aktiviteter, hvor jeres faglige viden bliver sat på prøve på nye måder – for eksempel i vores Kommunikaos eller Hackathon, der begge udfordrer både jeres logiske tænkning, fantasi og samarbejdsevner.

Mange virksomheder har fokus på et eller flere af FNs verdensmål, og derfor har vi udviklet et særligt Sustainability Pursuit Game, som sagtens kan være en del af jeres teambuilding i Viborg. Gennem aktiviteten bliver I introduceret til de forskellige verdensmål og skal løse udfordringer i hold, så der til sidst kan kåres en vinder, samtidig med at I alle går klogere derfra.

Søsæt jeres firmaarrangement i Viborg

Viborg er delt op af de to søer Søndersø og Nørresø, som begge er oplagte steder til forskellige aktiviteter på vand, for eksempel Hope2float, regatta i gummibåd eller en hyggelig kajaksejlads.

Vi kan også arrangere et Water Action arrangement, hvor vi kombinerer forskellige vandaktiviteter efter jeres ønske. Det er en god måde at prøve forskellige discipliner, hvis I ikke kan vælge, eller I bare gerne vil have ekstra meget sjov på vandet. Der er rig mulighed for at veksle mellem konkurrenceaktiviteter og mere hyggelige og rolige aktiviteter, hvor samværet og naturen er omdrejningspunktet.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder for teambuilding i Viborg, er du altid velkommen til at kontakte os – helt uforpligtende. Vi præsenterer gerne nogle forskellige forslag eller kommer med input på baggrund af dine egne idéer. Vi planlægger også teambuilding i andre midtjyske byer, for eksempel Randers og Herning. Se også et samlet overblik over vores primære byer til teambuilding i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18