»
»
»
Teambuilding i Vejle

Teambuilding i Vejle

Mange af vores teambuildingkurser afholdes i Trekantområdet, hvor Vejle ligger perfekt placeret. Byen har en central og naturskøn beliggenhed og er derfor et oplagt valg som lokation til teambuilding. Vejle tilbyder enestående natur, fordi byen både byder på smukke bøgeskove, Vejle Fjord og Vejle Ådal. Disse steder er med til at gøre Vejle til en populær lokation for teambuilding-arrangementer.

Udendørs teambuilding i betagende natur

Vejle har masser af store, smukke grønne arealer. Her kan vi særligt fremhæve de smukke bøgeskove og de grønne arealer såsom Byparken i centrum, som ville skabe nogle oplagte rammer for både Sæbekasse Grand Prix og Money Maker.

Ønsker I et kursus eller et arrangement, som kræver gode udendørs faciliteter, er det store konferencehotel, Munkebjerg Hotel, et fremragende valg. Hotellet er placeret midt i skoven og er således omringet af istidskløfter, der giver mulighed for at bygge tovbroer. Ud over den skønne placering midt i skoven, grænser hotellet op til Vejle Fjord, som er oplagt at benytte til forskellige vandaktiviteter – for eksempel Hope2Float og Water Action.

Teambuilding handler om læring, udvikling, udfordringer og oplevelser. Hertil er inspirationen fra naturen en central forudsætning for, at det kan lade sig gøre. Vejle tilbyder ganske enkelt de perfekte rammer, hvis der skal udendørs teambuilding på programmet.

Indendørs teambuilding i Vejle

Jeres teambuilding i Vejle kan bestemt også laves indendørs. Der findes en lang række hoteller i Vejle, som kan bruges til forskellige former for indendørs teambuilding. Blandt vores samarbejdspartnere er Hotel Vejlefjord, som tilbyder hele pakken med skøn natur, gode lokaler, spaoplevelser og rammer i særklasse.

På Hotel Vejlefjord kan I for eksempel sætte jeres samarbejdsevner på prøve ved at løse mordgåder i Murder Mystery eller teste jeres logiske evner i Hackathon. Der er også mulighed for at arrangere foredrag, workshops og andre aktiviteter, der passer til netop jeres virksomhed.

God erfaring med teambuilding i Vejle

Vejle er et yderst populært sted, når det handler om teambuilding. Vi har mere end 30 års erfaring med at planlægge og afholde teambuilding-arrangementer, og Vejle har ofte bistået med smukke rammer. Det har givet os værdifulde erfaringer og stor ekspertise, og det er naturligvis noget, der kommer jer til gode.

Vejle er byen, der har det hele. Den er placeret praktisk i forhold til resten af landet og er derfor et oplagt mødepunkt, hvis jeres virksomhed er placeret flere afdelinger. Vejle centrum byder på et livligt og charmerende byliv med masser af kultur og enestående bygninger. Det er samtidig også en by, der er omgivet af skønne grønne arealer uanset hvor i Vejle, du befinder dig.

Foruden Vejle dækker vi naturligvis også resten af Trekantområdet og Jylland. Gå direkte til vores sider om teambuilding i Jylland eller teambuilding i Kolding for at læse mere.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på teambuilding i Vejle. Vi præsenterer jer for forskellige muligheder, så vi sammen kan finde frem til det firmaarrangement, der opfylder jeres krav og forhåbninger.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18