»
»
»
Teambuilding i Sønderborg

Teambuilding i Sønderborg

Hvis den står på teambuilding i det sønderjyske, er Sønderborg et godt valg. Størstedelen af byen ligger på øen Als, der er forbundet til Sønderjylland af Kong Christian Xs bro og Alssundbroen. Teambuilding i Sønderborg kan indeholde betagende naturoplevelser, lærerige rundvisninger i historiske omgivelser og indendørsaktiviteter i forskellige rammer. Vi hjælper meget gerne med at planlægge det helt perfekte program til jer.

Oplev naturen og historiens vingesus

Når vi taler om Sønderborg, kommer vi ikke uden om det historiske aspekt, der stadig gennemsyrer den smukke, sønderjyske by. For de fleste af os ringer der en klokke, når vi hører årstallet 1864, og særligt for Sønderborg har det stor historisk betydning, da det var netop dette år, at det preussiske bombardement fandt sted, og mere end 80 procent af byens huse blev ødelagt eller brændt helt ned.

Sønderborg var under tysk flag frem til 1920, hvor Sønderjylland blev genforenet med resten af Danmark, og den tyske forhistorie er da også stadig tydelig, når man bevæger sig rundt i byen.

De mange mindesmærker er oplagte udflugtsmuligheder, hvis I vil have en oplevelsesrig og lærerig dag sammen med kollegaerne. Besøg indendørs og udendørs museer og bliv klogere på en tid, der har haft stor betydning for, hvordan Danmark ser ud i dag. Nogle af de store markområder kan også danne ramme for særlige teambuilding-aktiviteter, hvis I ønsker en dag i det fri, der kan udfordre jer fysisk samtidig med, at I kan mærke historiens vingesus, når I bevæger jer rundt på de tidligere slagmarker.

Styrk sammenholdet i uformelle rammer

Blandt de mest populære lokationer til teambuilding kan nævnes Hotel Sønderborg Strand, som byder på gode konferencefaciliteter og en fantastisk udsigt. Hotellets mange velindrettede møde- og konferencelokaler gør det muligt for virksomheder i alle størrelser at afholde teambuilding-aktiviteter.

Også det charmerende Dyvig Badehotel kan danne ramme for jeres teambuilding i Sønderborg. Det fine badehotel har faciliteter til møder, gruppeaktiviteter, spisning og overnatning, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Sønderborg og ikke skal spilde tid på transport mellem forskellige lokationer. I kan selvfølgelig også nyde godt af faciliteterne, selvom I ikke skal på tur med overnatning.

Se eksempler på indendørs teambuilding og udendørs teambuilding.

I mange virksomheder er teambuilding af den ene eller anden slags blevet en fast del af årets gang. Det giver medarbejdere et afbræk fra de faste arbejdsopgaver og styrker sammenholdet både socialt og fagligt. Teambuilding kan se ud på mange måder, så I kan komme på en tur, der styrker lige præcis det, I har brug for.

For nogle af de virksomheder vi har haft på teambuilding i Sønderborg, er det udelukkende det sociale, der er i fokus. I andre tilfælde er der nogle bestemte kompetencer, der ønskes styrket, eller en ny retning for virksomheden, som medarbejderne kan blive introduceret grundigt til gennem alternative øvelser, der samtidig styrker medarbejdernes interne relationer.

Vi tilpasser altid programmet, så det passer til jeres ønsker. Vi har et fast katalog med vores egne teambuilding-aktiviteter, men kan også sagtens arrangere aktiviteter, der tager hånd om lige netop jeres behov.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Sønderborg

Uanset om I skal have et par timer væk fra de faste arbejdsopgaver, eller I skal have en længere teambuilding-tur med overnatning, kan vi hjælpe jer med at planlægge lokationer og aktiviteter, der lever op til jeres forestillinger.

Vi har mange års erfaring med at arrangere teambuilding i Sønderborg, så vi kan helt sikkert også sammensætte et program, der passer jer. Det er helt op til jer, hvor meget vi skal være med. Vi kan stå for det hele, så I blot skal møde op og nyde hinandens selskab. Vi kan også komme med input til forskellige aktiviteter, overnatningssteder, spisesteder, osv. og så kan I selv arrangere og afholde teambuilding-aktiviteterne. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på teambuilding i Sønderborg.

Hvis du skal planlægge teambuilding andre steder, kan du læse mere om vores teambuilding i Jylland, teambuilding på Fyn og teambuilding på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18