»
»
»
Teambuilding i Silkeborg

Teambuilding i Silkeborg

Teambuilding i Silkeborg er lig med utallige udendørsaktiviteter i skøn natur. Vi har i en lang årrække tilrettelagt og afholdt teambuilding i skønne Silkeborg. De dejlige omgivelser betyder, at det er nemt for deltagerne at finde inspiration og energi til aktiviteterne. Det er naturligvis noget, der bidrager positivt til hele arrangementet. Hvad enten I ønsker jeres teambuilding-arrangement indendørs eller udendørs, er faciliteterne optimale i Silkeborg. Her er alle muligheder for at få opfyldt de ønsker, som I måtte have, så udbyttet bliver et uforglemmeligt og gennemført arrangement. Vi har altid tid til at præsentere jer for nogle af de mange muligheder, vi kan tilbyde, både hvad angår konkrete aktiviteter og lokation til teambuilding i Silkeborg.

Udendørs teambuilding-aktiviteter i skøn natur

I Silkeborg er naturen lige uden for døren. De store søer rundt om byen danner gode rammer for vandaktiviteter, hvis I kunne tænke jer at prøve kræfter med det. De store søer med kanosejlads på Gudenåen er selvfølgelig ideelle til team oplevelser. Det kan også være, I skal bygge jeres egen båd og se, om I kan flyde i Hope2Float. Eller måske I skal ud at sejle om kap i en Gummibådsregatta.

De store skove og naturområder er helt fantastiske til et inspirerende arrangement for jeres medarbejdere. I kan for eksempel tage en tur til Slotsholmen, Åhaven eller Fælledparken. Hvis teambuilding med et konkurrenceelement er noget for jeres virksomhed, kan I se, hvem der er den bedste skytte i enten Bueskydning, Bowtag eller Laser Lerdueskydning.

Herudover er en tur med GPS løb på Himmelbjerget ligeledes særdeles oplevelsesrigt og en oplagt mulighed, hvis I ønsker et mere aktivt arrangement.

Hvis I vil have den helt autentiske naturoplevelse, skal I tage til Friluftscenter Sletten, som ligger ved Ry lidt udenfor Silkeborg. I Slettebygningen er der gode faciliteter til at afholde workshops, kurser og oplæg. Slettebygningen har en skøn lokation med udsigt over Julsø. Når det er tid til en pause, kan I gå en tur i skoven. Her er det også oplagt at prøve nogle af de mere klassiske teambuilding-øvelser i en såkaldt teambuilder, der består af forskellige øvelser, der er sammensat efter jeres målsætning for dagen.

Se alle udendørs teambuilding-øvelser her.

Indendørs teambuilding i Silkeborg

Radisson Blu eller Scandic Silkeborg – begge hoteller har gode faciliteter til indendørs events, mødepakker og workshops. Hotellerne danner gode rammer for arrangementer, da de tilbyder hele pakken med både mad og overnatning. Herudover er servicen også altid helt i top. Indendørs teambuilding i Silkeborg kan bestå af, at I skal løse et mord for eksempel i Murder Investigation eller i den virtuelle verden med vores VR Murder Game.

I kan også prøve kræfter med vores Kommunikaos, hvor kommunikation i teamet er det helt store fokus.

Har I et større firmaarrangement i Silkeborg, kan I eksempelvis leje jer ind i Jysk Arena, hvor der er plads til rigtig mange mennesker. De har både mødelokaler, store haller, catering fra deres egen café og det tekniske udstyr til rådighed.

Se alle indendørs teambuilding-øvelser her.

Få en uforglemmelig oplevelse med teambuilding i Silkeborg

Vi har et stort og spændende udvalg af teambuilding i Silkeborg. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov og skræddersyr arrangementet efter netop disse. Ikke to forløb er ens, for det er deltagerne og de enkelte teams jo heller ikke. Vi glæder os til at blive klogere på, hvad I forventer af jeres forestående teambuilding-event i Silkeborg, så vi kan hjælpe med at gøre det til virkelighed. Lad os sammen sørge for, at I alle får en dag, I sent vil glemme.

Mulighederne er rigtig mange i Silkeborg. Vi glæder os til at hjælpe jer med at planlægge jeres næste teambuilding-arrangement.

Vi tilbyder også teambuilding i andre byer såsom:

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Silkeborg

Hos World of Adventure er vi klar til at hjælpe jer i mål med jeres firmaevent i Silkeborg. I bestemmer, hvor meget vi skal gøre, og hvor meget I selv vil stå for.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for jeres virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18