Teambuilding i

Odense

Søger du spændende teambuilding i Odense? Byen har lagt lokaler og lokationer til en del teambuilding arrangementer gennem vores lange tilstedeværelse i branchen. Derfor kender vi en masse gode steder til både spændende indendørs og udendørs events.

Hvad med resten af byen – og øen?

På Fyn finder du både slotte og herregårde med parker og smukke skove, gode lokaler og ikke mindst skønne udendørs lokationer. Se mere om teambuilding på Fyn her.

Inde i Odense finder man mange spændende attraktioner, som kan inddrages i jeres teambuilding. Det gælder eksempelvis Åfarten, Odense Zoo og klatreparken Funky Monkey Park.

Udendørs teambuilding aktiviteter i Odense

Odense Kommune har lige knap 1000 hektar skov, hvor de mest kendte er Fruens Bøge, Åløkkeskoven, Næsbyhoved Skov, Skovene ved Hollufgård og Hole Skov. Det betyder rigeligt af plads til en masse spændende outdoor teambuilding aktiviteter blandet med smukke naturoplevelser.

Skovene er bynære, og man kan derfor let komme til dem, hvis man har virksomhed i Odense eller bor på et af de lokale hoteller. Derudover byder Odense på små ø’er såsom Stige Ø i Odense fjord og Vigelsø. Her er der er rig mulighed for at lave vandaktiviteter, køre mountainbike, lave et orienteringsløb og meget mere.

Ønsker man teambuilding arrangementer placeret i Odense midtby, er dette også en mulighed. Vi kan gøre brug af de centrale parker såsom Kongens Have, Munke Mose og H.C. Andersens have – Eventyrhaven (efter aftale med kommunen).

I Odense er den centrale del af byen enormt spændende med mange historiske bygninger. Her finder vi både Sct. Knuds Kirke, H. C. Andersens hus og alle de mange bygninger fra den periode, hvor Odense var et af Danmarks industricentre.

Det er ikke svært at finde den perfekte kulisse til et gennemført arrangement i Odense. I denne forlængelse kan området omkring åen, Odense Zoo og helt op til det smukke parkområde, Fruens Bøge nævnes.

På billedet ses en gruppe deltagere i deres båd i sivene

Indendørs teambuilding i Odense

Der er ingen tvivl om, at Odense er en konferrenceby med masser af spændende hoteller, hvor vi kan lave en lang række aktiviteter. Dette kunne blandt andet være Scandic, First Hotel Grande, Hotel Plaza, Odense Congress Hotel, Radisson BLU H.C.Andersen og mange flere.

Ønsker I et andet sted for jeres teambuilding i Odense, er vi naturligvis klar til at hjælpe med dette.

Vil I høre mere om teambuilding i Odense, så kontakt os endelig på tlf.: 70 77 79 27 og lad os hjælpe jer. Vi skaber de bedste teambuilding aktiviteter for jeres medarbejdere og sikrer jer et gennemført arrangement. 

Med mere end 25 års erfaring i branchen, har vi planlagt, koordineret og afviklet mange forskellige typer af arrangementer i Odense. Af samme grund er vi godt rustet til at hjælpe jer med jeres næste teambuilding arrangement.

Grundet vores mangeårige erfaring kender vi en masse gode steder, der er oplagte til events. Næsten alle vores teambuilding aktiviteter kan afvikles i Odense og på Fyn – det er en fordel for jer.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad enten I er på udkig efter indendørs eller udendørs teambuilding aktiviteter i Odense, kan vi hjælpe jer. Mulighederne er mange, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

Ring allerede i dag på tlf.: 70 77 79 27 og tag en uforpligtende snak med os omkring jeres ønsker og idéer til de perfekte teambuilding aktiviteter i Odense.

Få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992