»
»
»
Teambuilding i Odense

Teambuilding i Odense

Søger du spændende teambuilding i Odense? Vi har arrangeret en del teambuilding-arrangementer i den fynske by gennem årene, så vi kender en masse gode steder til både indendørs og udendørs events.

Styrk sammenholdet i eventyrlige rammer i Odense

Odense er som bekendt H.C. Andersens fødeby, og den verdenskendte forfatter og hans historier er da også til stede rundt omkring i den fynske by.

Hvis I skal på firmaarrangement i Odense, kan I vælge at tage udgangspunkt i netop H.C. Andersen: besøg hans barndomshjem og H.C. Andersens Hus, som er hovedmuseet for den fynske digter. Ved banegården står en otte meter høj statue af forfatteren, og rundt omkring i byen kan I finde større og mindre afbildninger af både ham og hans historier.

Odense er selvfølgelig også meget andet end H.C. Andersen. Der er masser af grønne områder, museer, hyggelige gader og mere traditionelle konferencelokaler, så I kan få præcis de faciliteter, I har brug for til jeres teamarrangement. Vi kan også vise jer rundt i byen via vores City Adventure, hvor I skal udforske byens seværdigheder og løse opgaver undervejs. Det styrker sammenholdet og kan give jer ny og interessant viden om byen – uanset om I er på besøg eller holder til i Odense til daglig.

Udendørs teambuilding i Odense

Der findes en række dejlige skovområder i og omkring Odense, hvor vi kan arrangere forskellige udendørs teambuilding-aktiviteter. Blandt de mest kendte steder kan nævnes Fruens Bøge – et område som også rummer Skovsøen, frilandsmuseet Den Fynske Landsby samt den kendte restaurant Carlslund – Åløkkeskoven ved havnen og Elmelund skov, som er Odenses største skov.

Skovene ligger inde i byen, så de er nemme at komme til, hvis I har virksomhed i Odense, eller I bor på et af de lokale hoteller. Skovene er oplagte til aktiviteter som Sustainability Pursuit Game, Pipeline Project eller Save Tongo.

Ønsker I teambuilding i Odense midtby, er dette også en mulighed. Vi kan gøre brug af de centrale parker såsom Kongens Have lige ved banegården, Munke Mose i centrum ved Odense Å og Eventyrhaven bag Odense Domkirke.

Vi kommer selvfølgelig heller ikke uden om Odense ZOO som et oplagt udflugtsmål – også til firmaarrangementer. Haven har indrettet to lokaler med udsigt ud over savannen, hvor I kan afholde møder, workshops og konferencer. Der er også mulighed for guidede ture rundt i parken, hvis I skal have et afbræk i løbet af dagen.

Indendørs teambuilding i Odense

Der er ingen tvivl om, at Odense er en konferenceby med masser af spændende hoteller, hvor vi kan lave en lang række aktiviteter. Vi har tidligere afholdt indendørs teambuilding-arrangementer på blandt andet Scandic, Hotel Odense og Radisson BLU H.C. Andersen. Ønsker I et andet sted til jeres teambuilding i Odense, er vi naturligvis også klar til at hjælpe med dette.

De fleste steder er gode til eksempelvis vores Teambuilder, hvor I bliver taget igennem forskellige samarbejdsøvelser og kreative indslag, der styrker jeres sammenhold og samarbejdsevne. Vores forskellige VR-spil er også populære. Her kan I for eksempel forsøge at opklare et mord eller bryde ind i en bank. I kan også bruge dagen på vores Creative Cooking Challenge, hvor madglæde og kreativitet er i højsædet. I skal samarbejde om at kokkerere det mest velsmagende, kreative og æstetiske måltid – og selvfølgelig hygge en masse undervejs. Chefkokken vil vurdere retterne til sidst, så dagens vinderhold kan kåres.

Lad os stå for jeres firmaarrangement i Odense

Med mere end 25 års erfaring i branchen har vi planlagt, koordineret og afviklet mange forskellige typer af firmaarrangementer i Odense. Derfor er vi naturligvis godt rustet til at hjælpe jer også.

Teambuilding i Odense er selvfølgelig oplagt, hvis jeres virksomhed holder til i eller omkring byen, men Odense er også et godt mødested, hvis I har afdelinger både på Sjælland og i Jylland. Så er Fyn selvsagt et godt sted, hvis I skal mødes på midten og væk fra de faste rammer. Vi tilbyder teambuilding på hele Fyn og har blandt andet arrangeret mange teambuilding-aktiviteter i Middelfart.

I er altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om de mange muligheder, der findes i Odense. Vi planlægger gerne en eller flere aktiviteter, der kan styrke sammenholdet i jeres virksomhed. Hvis I selv har ønsker eller idéer til den perfekte teambuilding-dag i Odense, vil vi meget gerne høre det – så bygger vi programmet ud fra det.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18