»
»
»
Teambuilding i Nordjylland

Teambuilding i Nordjylland

Nordjylland er et slaraffenland for folk, der gerne vil slappe af, nyde den danske natur, tage en tur på stranden eller gå på shopping i et af Nordjyllands travle bycentrummer. Du kan sagtens kombinere flere af disse ting på den samme tur, og det gør sig også gældende, når der er tale om teambuildingaktiviteter.

Teambuilding i Nordjylland byder nemlig på både skov, strand, by og fjord. Der er masser af ting, som du og dine kollegaer/medarbejdere kan foretage jer i Nordjylland. Det nordlige Danmark er et oplagt sted både for jyske, fynske og sjællandske virksomheder. Uanset hvor dit firma er placeret på det danske landkort, er det oplagt at tage til Nordjylland for at afholde et teambuildingevent.

Hvis din virksomhed er placeret i Nordjylland eller i Midtjylland, er teambuilding i Nordjylland oplagt som en heldags- eller halvdagsaktivitet, hvor medarbejderne kan køre dertil og hjem samme dag. Kommer medarbejderne derimod fra andre steder i landet, er det en god idé at kombinere teambuildingaktiviteterne med en overnatning.

Teambuildingaktiviteter i Nordjyllands natur og skønne byer

Som nævnt i indledningen, byder Nordjylland både på skov, strand, by og fjord, og det er en oplagt mulighed til at lave både indendørs og udendørs aktiviteter.

Hvis jeres teambuilding foregår indendørs, kan I have det sjovt og lære hinanden bedre at kende samt at forbedre kommunikationen og sammenholdet ved at lave mindre øvelser, som blot kræver nogle få remedier, som I nemt kan gøre klar og tage med.

I kan f.eks. more jer med øvelser såsom VR Murder Hotel, som er en kombination af leg og virtual reality kombineret med brug af den logiske sans. VR Murder Hotel er for mindst 10 betalende deltagere, og det fungerer bedst med hold på 4-6 deltagere. Andre hits til indendørs teambuilding er Kommunikaos eller Den Store Kagedyst.

Hvis I vil gøre brug af den herlige nordjyske natur, kan I f.eks. tage ud at sejle på Limfjorden, tage på fisketur eller tage på stranden for at gå en tur og eventuelt lave udendørs teambuildingøvelser. Eksempler på ting, som I kan foretage jer udendørs er Water Action, Bridge It eller Sustainability Pursuit Game.

Aalborg – Nordjyllands centrum

Som Danmarks fjerdestørste by kan Aalborg sagtens kaldes for Nordjyllands centrum. Byen byder nemlig på en masse spisesteder, virksomheder, konferencesale, butikker, en hyggelig gågade og Limfjorden. Aalborg er et oplagt sted af afholde teambuilding, da du finder en bred vifte af ting, som du og dine kollegaer kan foretage jer.

Masser af aktiviteter uden for Aalborg

Aalborg er et knudepunkt, der binder det nordlige Nordjylland sammen med det sydlige takket være hovedvejen (rute 180), motorvejen (E45) og Limfjordsbroen, der er for gående og cyklister (den forbinder Aalborg og Nørresundby).

På trods af at Aalborg er en nordjysk by, der både billedligt og bogstaveligt talt er svær at komme udenom, er der masser af grunde til at vælge at afholde sine teambuildingaktiviteter andre steder i Nordjylland. Du kan f.eks. tage rundt til de mindre byer i det nordlige Jylland, ligesom du og dine kollegaer kan tage til vandet enten ved stranden (f.eks. ved Kattegat) eller Limfjorden.

Byer såsom Hanstholm, der ligger ude ved Vesterhavet, Fjerritslev, Blokhus, Brønderslev og Hjørring er også hyggelige byer, der er værd at besøge. I kan også smøre madpakken og lade jeres teambuildingaktiviteter foregå i Nationalpark Thy. Husk altid at rydde op efter jer selv og at passe på naturen.

Vil du gerne have hjælp til teambuildingaktiviteter i Nordjylland?

Når du rykker de metaforiske teltpæle op og tager ud i det danske land og kommer lidt væk fra kontoret, kan det give et friskt indspark til at øge samarbejdet og forbedre den interne kommunikation i virksomheden. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig og dine kollegaer med at planlægge jeres næste teambuildingaktiviteter i Nordjylland.

Vi er mestre i at finde på, planlægge, skræddersy og udføre teambuildingaktiviteter. Derfor kan vi også hjælpe dig. Kontakt os i dag for at komme i gang med teambuilding i Nordjylland.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18