Teambuilding i

Middelfart

Hvis I er på udkig efter teambuilding i Middelfart, er I landet det rette sted. Vi har mere end 25 års erfaring med at planlægge og gennemføre teambuilding arrangementer, og Middelfart er en by, der altid leverer de perfekte rammer. Med en placering ud til Lillebælt er I sikret teambuilding i de smukkeste omgivelser.

Teambuilding i smukke omgivelser

Vi har mange års erfaring med planlægning af diverse teambuilding arrangementer, og Middelfart er en by, der ofte har udgjort rammerne. Middelfart er en fantastisk by med mange moderne faciliteter samt historiske og kulturelle seværdigheder. Disse faciliteter kan med fordel inddrages i arrangementet for at skabe et anderledes og spændende teambuilding arrangement. Byens placering er ligeledes rigtig god, hvis I som virksomhed eksempelvis har flere afdelinger rundt omkring i landet. Hvis det er tilfældet, er Middelfart et oplagt valg, når I skal finde et mødested.

To deltagere i fuld gang med at forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget både

Aktiviteter for enhver smag

Middelfart er en særdeles skøn by at benytte til teambuilding aktiviteter. En af grundene til dette er, at mulighederne for varierende aktiviteter er rigtig god. Det er naturligvis oplagt at gøre brug af Lillebælt, som åbner op for mange spændende vandaktiviteter. Vi kan både tilbyde aktiviteter for dem, der er fart- og adrenalinsøgende, men vi kan også tilbyde en skøn sejlads på havet. Det er samtidig oplagt at inddrage aktiviteter, der stiller krav til samarbejdsevnen. Dette kan eksempelvis øves med konceptet Hope 2 Float.

Hvis man ikke er helt dus med vandaktiviteterne, eller måske ønsker en kombination med landaktiviteter, tilbyder Middelfart ligeledes skønne grønne områder. Det er eksempelvis oplagt at benytte skoven eller bymidten til et orienteringsløb. Herudover finder vi mange grønne områder, hvor de fleste af vores koncepter kan udføres.

Gode samarbejdspartnere i Middelfart

Med mere end 25 års erfaring i branchen og flere tusinde teambuilding arrangementer i rygsækken, har vi fundet frem til de bedste samarbejdspartnere. Det gælder i særdeleshed også hvad angår lokalkendskabet i Middelfart. Det kommer naturligivs jer som virksomhed til gode, når vi får fornøjelsen af at hjælpe jer med planlægningen. Middelfart tilbyder gode hoteller, som kan benyttes, hvis I drømmer om et indendørs arrangement. Det kan også være, at I overvejer et arrangement, der strækker sig over flere dage. Hvis det er tilfældet, er det oplagt at finde et hotel, som både tilbyder gode indendørs lokaler samt grønne områder til udendørs aktiviteter.

Kontakt os allerede i dag

Et godt teambuilding arrangement tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Hos World of Adventure skræddersyer vi jeres arrangement, så vi er sikre på, at lokationen og de enkelte aktiviteter matcher de ønsker, I har for et teambuilding arrangement. To virksomheder er aldrig ens, og vi glæder os derfor til at høre, hvilke idéer vi kan hjælpe jer med at realisere.

Vores kompetente eventkoordinatorer sidder altid klar til at hjælpe jer med at realisere jeres idéer.

Kontakt os på tlf.: 70 77 79 18 og lad os tage en uforpligtende snak omkring jeres ønsker for teambuilding i Middelfart.  

Få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992