»
»
»
Teambuilding i Middelfart

Teambuilding i Middelfart

Middelfart er en fantastisk by med mange moderne faciliteter samt historiske og kulturelle seværdigheder. Det er en by, der altid leverer de perfekte rammer til firmaevents. Med placeringen helt ud til Lillebælt er I sikret teambuilding i de smukkeste omgivelser. Byens placering gør den også til et oplagt valg, hvis I som virksomhed har flere afdelinger rundt omkring i landet, der skal samles til en social og lærerig dag.

Teambuilding-aktiviteter for enhver smag

Middelfart er en særdeles skøn ny at benytte til teambuilding-aktiviteter. En af grundene til dette er, at der er et utal af muligheder for varierende aktiviteter. Det er naturligvis oplagt at benytte jer af Lillebælt, som kan danne base for mange sjove vandaktiviteter. Vi kan tilbyde vilde vandaktiviteter for jer, der er fart- og adrenalinsøgende og mere rolige sejladser for jer, der hellere vil nyde naturen i ro og mag.

Populære aktiviteter på vandet:

  • Hope2Float
  • Bridge It
  • Gummibådsregatta
  • Kajaksejlads

I kan læse mere om udvalgte vandaktiviteter på vores side om udendørs teambuilding. Fælles for dem alle er, at de udfordrer jeres samarbejdsevner, så I sammen skaber nogle nye dynamikker og en bedre kommunikation.

Hvis I ikke er dus med vandaktiviteter, eller I måske gerne vil kombinere øvelserne på vand med øvelser på land, byder Middelfart på masser af skønne grønne områder. Skoven eller bymidten kan eksempelvis bruges til et orienteringsløb, hvor I både skal finde retningen sammen og løse forskellige udfordringer undervejs. De grønne områder kan også bruges til andre aktiviteter såsom vores handelsspil Money Maker eller vores sjove Quiz Adventure, hvor I kan dyste i paratviden eller viden om jeres virksomhed.

Gode samarbejdspartnere til teambuilding i Middelfart

Med mere end 25 års erfaring i branchen og flere tusinde teambuilding-arrangementer i bagagen har vi opbygget et solidt bagland af de bedste samarbejdspartnere. Det kommer naturligvis jer til gode, når I skal på teambuilding i Middelfart.

Vi samarbejder med en række gode hoteller, som kan benyttes, hvis I ønsker et indendørs firmaevent. Det kan også være, I overvejer en event, der strækker sig over flere dage – måske med en firmafest en aften. Hvis det er tilfældet, er det en god idé at vælge et hotel, der både har gode lokaler til indendørs øvelser og gode udendørsfaciliteter til aktiviteter i det fri.

Vi kan arrangere mange forskellige aktiviteter indenfor, afhængigt af hvad I har lyst til. Måske skal I prøve en helt klassisk aktivitet som Kommunikaos, hvor jeres evner til at kommunikere bliver sat på prøve. I kan også hoppe med på VR-vognen til VR Hotel Homicide, hvor I skal samarbejde om at finde spor og finde ud af, hvilken af de tre mistænkte, der er skyldig, så I kan opklare mordet, inden tiden løber ud.

I kan også slippe kreativiteten og jeres evner i køkkenet løs i en kagekonkurrence. Det er en sjov aktivitet, hvor I samarbejder, lærer nye sider af hinanden at kende – og selvfølgelig kan spise de lækre kager til sidst.

Se flere forslag til indendørs aktiviteter.

Kontakt os i dag og hør mere om teambuilding i Middelfart

Et godt firmaevent med teambuilding tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi skræddersyr jeres arrangement, så vi er sikre på, at lokationen og de enkelte aktiviteter passer til netop jeres ønsker. Ikke to virksomheder er ens, så vi glæder os til at høre, hvilke idéer vi kan hjælpe jer med at realisere.

Vores kompetente eventkoordinatorer sidder altid klar til at hjælpe, så I kan få arrangeret den helt perfekte dag med teambuilding i Middelfart, så kontakt os med det samme for en uforpligtende snak.

Andre populære områder i nærheden af Middelfart:

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18