Teambuilding i

Kolding

Overvejer I teambuilding i Kolding? Så er I landet på den rette side. Hos World of Adventure har vi mere end 25 års erfaring med teambuilding i hele landet. Vores hovedkontor ligger i Kolding, og vi er derfor på hjemmebane med de bedste lokationer og aktiviteter. Det kommer naturligvis jer til gode, hvis vi må få fornøjelsen af at planlægge og koordinere jeres næste teambuilding i Kolding.

Hovedkontor i Kolding

Hvis I er på udkig efter teambuilding i Kolding, kan I med god grund føle jer trygge i vores hænder. Vi er nemlig så priviligerede, at vores hovedkontor ligger i denne skønne by, nærmere på Gammelrøj Herregård, som vi selv ejer. Herudover ejer vi flere skønne naturarealer samt et Teambuilding Center. Centret tilbyder det ene ud af to High Ropes Courses i Danmark samt en skov fyldt med unikke teamøvelser. Vi laver flere hundrede teambuildingevents i Kolding hvert år, hvoraf vi udover disse faciliteter ligeledes gør brug af vores datterselskaber, som består af klatreparter, paintball baner og mange andre aktiviteter.

Kolding har et væld af skønne eventsteder. Inde midt i Kolding ligger den 125 hektar store Marielundskov, som blandt andet ligger lige op til Comwell Kolding, Best Western, Hotel Kolding City og First Hotel. Det er alle gode steder for jeres næste teambuildingarrangement i Kolding.

Mange muligheder for spændende aktiviteter

Det er næsten kun vores egen fantasi, der sætter grænser for mulighederne, når det kommer til Kolding. Byen rummer både smukke bøgeskove, som er ideelle at benytte til orienteringsløb, og de mange grønne arealer er perfekte til at udføre de fleste af vores udendørs aktiviteter. Kolding er ligeledes placeret direkte ud til fjorden, hvilket åbner op for mange muligheder vedrørende spændende og actionprægede vandaktiviteter. Eksempler på dette kan være en sejltur på fjorden i gummibåd, på jetskikano eller i kajak. Ved mundingen af Kolding fjord ligger den store statsskov, Stenderup Skovene, som egner sig godt til længere ture, og som desuden har shelters til primitiv overnatning.

Unikke seværdigheder

Kolding er en spændende by, fordi den udover skøn natur og et pulserende byliv ligeledes byder på unikke seværdigheder. Her kan vi eksempelvis fremhæve Unesco byen Christiansfeld og Koldinghus, som begge er et besøg værd. Vores lokale netværk giver mulighed for at lave arrangementer mange af de steder, der ikke er alle forundt. Eksempler på dette er Koldinghus slot, Trapholt museum, Unesco verdensarvs byen Christiansfeld, samt den kæmpe klatrepark Funky Monkey Park med sin smukke placering i Hylkedalen.

Gode hoteller i Kolding 

Kolding er en glimrende konferenceby med store velansete hoteller. Vi kan fremhæve Koldingfjord hotel, som ligger helt ud til fjorden og er omgivet af smuk bøgeskov. Her er der mulighed for både at lave vandaktiviteter, teambuilding i skoven samt indendørs teambuildingaktiviteter. Ligeledes kan vi fremhæve Comwell Hotel, som ligger lige op til Marielundskoven, som har mange gode og udfordrende stisystemer, som giver mulighed for at prøve kræfter med eksempelvis mountainbike. Ligeså kan Scandic tilbyde rigtig gode faciliteter både inde og ude.

Med os som sparringspartner er I sikre på et teambuildingsarrangement, som er tilrettelagt ud fra jeres ønsker og behov, og som finder sted i rammer, der både er smukke og anvendelige. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt  på til at hjælpe jer.

Få et uforpligtende tilbud

Hos World of Adventure skræddersyer vi hvert arrangement efter kundens ønsker og behov. Det gør vi, fordi vi ved, at der ikke findes to virksomheder, der er ens. Arrangementet skræddersyes gennem tæt dialog med jer, således at vi sikrer, at det færdige program lever op til jeres forventninger. Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres næste teambuilding i Kolding.

Kontakt os på tlf.: 70 77 79 18 for en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe jer med jeres næste teambuildingarrangement i Kolding. 

Få et uforpligtende tilbud


World of Adventure A/S | Est. 1992