»
»
»
Teambuilding i Kolding

Teambuilding i Kolding

Hvis I er på udkig efter teambuilding i Kolding, er I landet det helt rette sted. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding i hele landet. Vores hovedkontor ligger i Kolding, og vi er derfor på hjemmebane, når vi skal finde de bedste lokationer og aktiviteter til jeres firmatur.

Teambuilding i Kolding

Det er næsten ingen grænser for mulighederne, når det kommer til Kolding. Byen rummer både smukke bøgeskove, som er ideelle at benytte til orienteringsløb, og mange grønne arealer, som er perfekte til de fleste af vores udendørs teambuilding-aktiviteter.

Kolding ligger desuden direkte ud til fjorden, hvilket åbner for spændende og actionprægede vandaktiviteter såsom sejlture i gummibåd, kajak eller på jetski. Ved mundingen af Kolding Fjord ligger den store statsskov, Stenderup Skovene, som egner sig godt til længere ture, og som desuden har shelters, hvis I vil på tur med primitiv overnatning.

Unikke seværdigheder

Kolding er en spændende by, fordi den ud over skøn natur og et pulserende byliv ligeledes byder på unikke seværdigheder. Her kan vi eksempelvis fremhæve Christiansfeld, som er på UNESCOs verdensarvsliste, og Koldinghus, som begge er et besøg værd. Vores lokale netværk gør det muligt at lave arrangementer mange af de steder, det normalt ikke er muligt – for eksempel Koldinghus Slot, Trapholt museum, Christiansfeld og den kæmpe klatrepark Funky Monkey Park med den smukke placering i Hylkedalen.

Gode hoteller til teambuilding i Kolding

Kolding råder over et væld af skønne eventsteder, og det er en glimrende konferenceby med store, velansete hoteller.

Inde midt i byen ligger den 125 hektar store Marielundskoven, som blandt andet ligger lige op til Comwell Kolding, Best Western Hotel Kolding City og First Hotel Kolding. Det er alle gode steder, hvis I skal på en hyggelig og lærerig firmatur. Også Hotel Koldingfjord er blandt de populære lokationer til teambuilding i Kolding. Her er der mulighed for at lave både vandaktiviteter, teambuilding i skoven samt indendørs teambuilding i de forskellige møde- og konferencelokaler.

Vi er på hjemmebane med hovedkontor i Kolding

I er i helt trygge hænder, når I lader os stå for planlægningen af jeres teambuilding i Kolding. Vi er nemlig så heldige, at vores hovedkontor ligger i denne dejlige by, nærmere bestemt på Gammelrøj Herregård, som vi selv ejer. Herudover ejer vi flere skønne naturarealer samt et Teambuilding Center. Centeret byder på den ene af de to High Ropes Courses, der findes i Danmark samt en skov fyldt med unikke teambuilding-øvelser. Vi laver flere hundrede teambuilding-events i Kolding hvert år, og ud over de førnævnte faciliteter gør vi også brug af vores datterselskaber, som blandt andet tæller klatreparker, paintball baner og mange andre aktiviteter, der kan give jer en sjov dag med teambuilding i Kolding.

Få et uforpligtende tilbud på teambuilding i Kolding

Med os som sparringspartner er I sikre på et firmaarrangement i Kolding, som er tilrettelagt ud fra jeres ønsker og behov, og som finder sted i rammer, der er både smukke og anvendelige.

Vi skræddersyr hvert arrangement efter den enkelte virksomheds ønsker, fordi vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Vi planlægger i tæt dialog med jer, så vi sammen kan sikre, at det færdige program lever op til jeres forventninger og sætter fokus på de aspekter, I ønsker. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på teambuilding i Kolding. I kan også se flere muligheder for teambuilding i Jylland, hvis jeres arrangement skal foregå andetsteds.

Vi glæder os til at hjælpe jer i mål med et uforglemmeligt firmaarrangement.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18