»
»
»
Teambuilding i Horsens

Teambuilding i Horsens

Den midtjyske by Horsens har gennem årene dannet ramme for utallige teambuilding-aktiviteter og firmaarrangementer. Vi har indgående kendskab til byens mange muligheder, så hvis I skal bruge et godt firmaarrangement i Horsens, kan vi hjælpe. Lad os planlægge det hele for jer, eller lad os komme med forslag til aktiviteter og lokationer, som I herefter selv går videre med. Vi har hjulpet virksomheder i alle størrelser gennem årene, så vi kan helt sikkert også bidrage med værdifuld viden til jer.

Brug naturen til teambuilding i Horsens

Horsens er noget af en perle, når det kommer til skøn natur og gode områder til teambuilding. Der er mange forskellige lokationer og dermed mulighed for mange forskellige typer teambuilding i det fri. En af de mest populære aktiviteter, når vi arrangerer teambuilding i Horsens, er kajaksejlads på Gudenåen. I kan også prøve kræfter med havkajak på Horsens Fjord.

Horsens er også perfekt til længere og kortere gåture, hvor der er plads til gode samtaler – faglige og personlige – på kryds og tværs af medarbejdergrupperne. I bestemmer selv, om I vil gå i udfordrende terræn med stigninger, eller I vil blive i nogenlunde jævnt terræn, hvor flere måske kan være med, og der er luft til at føre gode samtaler undervejs.

De mange strande og skove i området giver også gode mulighed for diverse samarbejds- og konkurrenceaktiviteter. For eksempel vores Raket Mission, hvor I deles op i hold, der skal bygge raketter. Til slut findes et vinderhold ved at se på rakettens udseende og evne til at flyve. Vi kan også udfordre jer i vores Mission Impossible – en spændende og udfordrende teambuilding-aktivitet, der kræver samarbejde og taktiske færdigheder, hvis I vil klare den. I kan også vælge vores Teambuilder, hvor vi sammensætter en række teambuilding-øvelser, så I kan blive udfordret og trænet i forskellige aktiviteter og færdigheder i løbet af dagen.

Styrk sammenholdet med indendørs teambuilding

Hvis I foretrækker indendørs teambuilding, er der også masser af muligheder for sjove, udfordrende og kreative aktiviteter.

Blandt vores mest populære aktiviteter er Kommunikaos, hvor vi tester og udvikler jeres kommunikative færdigheder, så I kan få gavn af det fremadrettet i jeres arbejde. Murder Investigation er også et hit blandt vores deltagere. Her skal I samarbejde om opklaringen af et mord. I skal sørge for at fordele opgaverne imellem jer og løbende dele jeres viden, så I til sidst kan løse gåden i fællesskab.

Vil I arbejde endnu mere fokuseret med at styrke jeres team, kan I overveje vores High Performance Teams, hvor I dagen igennem bliver sat over for forskellige udfordringer, der kræver, at I samarbejder og finder ud af, hvilke styrker I hver især har. Dagen byder på en række udfordringer, og efter hver udfordring er der tid til at reflektere, så det bliver tydeligt for jer, hvilken værdi feedback og vidensdeling kan tilføre jeres daglige samarbejde.

Hvis I selv har ønsker til særlige aktiviteter, må I meget gerne melde ind med dem, så vi kan planlægge dagen med udgangspunkt i jeres ønsker. Det kan også være ønsker til særlige fokuspunkter i øvelserne, for eksempel hvis I vil styrke kommunikationen, samarbejdet eller andet.

Vi er eksperter i teambuilding i Horsens

Vi har arrangeret teambuilding i Horsens i mange år, og vores erfaring spænder bredt fra små grupper til kæmpe forsamlinger, så vi er gearet til at hjælpe jeres virksomhed, uanset hvilke krav og ønsker I har.

Vi har altid masser af idéer til sjove, udfordrende og lærerige aktiviteter, og vi kan tilrettelægge programmet, så det inddrager netop de aspekter, I gerne vil have med.

Vi arrangerer også teambuilding i andre midtjyske byer:

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer. Det er helt uforpligtende – vi vil bare gerne være med til at udbrede teambuilding og sørge for, at I får den bedste oplevelse med teambuilding i Horsens.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18