»
»
»
Teambuilding i Herning

Teambuilding i Herning

Hvis I går med tanker om at afholde teambuilding i Herning, er I kommet til det rette sted. Vi har mere end 30 års erfaring med teambuilding i hele landet, og Herning er bestemt ingen undtagelse. Vi har en masse gode kort på hånden, så vi kan hjælpe jer med at finde den rigtige lokation og de rigtige aktiviteter.

Herning har masser at byde på

Herning byder på mange muligheder, når det kommer til gode teambuilding-lokationer. I Løvbakke dyrehave er der et hyggeligt naturcenter og en stor dyrehave med dådyr. Derudover er der masser af gode hoteller, hvor vi kan arrangere teambuilding over en eller flere dage med aktiviteter, der passer til jeres virksomhed.

Herning har desuden et rigt kunst- og kulturliv med blandt andet kunstmessen Art Herning, museet HEART samt Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum, som også er gode valg, hvis det sociale skal være i centrum og I vil have en hyggelig oplevelse uden for de vante rammer på arbejdspladsen.

Der er altså masser af muligheder for teambuilding i Herning, uanset om det skal være indendørs eller udendørs, og om vi skal planlægge særlige teambuilding-øvelser, eller I vil på en mere traditionel oplevelsestur til et museum eller lignende.

Udendørs teambuilding i dejlig natur

Når medarbejdere skal rystes sammen, kan det være ganske udbytterigt at komme op af stolen og ud i naturen, hvor der lukkes op for alle sanserne. I og omkring Herning er der mange fantastiske naturområder, som er ideelle til teambuilding i det fri.

Skov- og naturområder kan danne de perfekte rammer for vores Outdoor Cooking Challenge eller et Outdoor Escape Game, hvor der er fokus på samarbejde og kvalitetstid kollegaer imellem.

Hvis I foretrækker at være i midtbyen, kan forskellige grønne områder og parker som Søndre Anlæg, Vestre Anlæg og Mindeparken også bruges til eksempelvis Quiz Adventure eller vores Teambuilder.

Selvom Herning ligger midt i landet, kan I stadig komme ud på forskellige vandaktiviteter. Fuglsang Sø er kommet til efter motorvejen, der går rundt om Herning. Og Herningsholm Å er også en god lokation til forskellige teambuilding-aktiviteter på vandet.

Indendørs teambuilding i Herning

I Herning er mulighederne mange, når I skal vælge en base for jeres arrangement, kursus eller workshop. I midtbyen ligger der en række hoteller, der er vant til at lægge lokaler til firmaarrangementer af forskellig størrelse og varighed. Et hotel er naturligvis et oplagt valg, hvis I arrangerer teambuilding med overnatning, men faciliteterne kan også sagtens bruges, hvis I kun skal være der en enkelt dag. Oftest bestemmer I selv, om I vil tilkøbe forplejning, så I for eksempel starter med en god frokost og slutter jeres teambuilding-dag af med en lækker middag.

Er I et større selskab med mange deltagere, råder Herning også over store konferencesteder, hvor der er rig mulighed for at holde alt fra firmafestivaller til store julefrokoster med band og selskabslege.

Søger I lidt uden for byen, ligger det flotte Hotel Skarrildhus. Her træder I direkte ud i skov og natur fra terrassedøren. Netop denne placering midt i naturen giver rigtig mange muligheder, og det er oplagt at benytte dette sted som rammen for et lidt længere firma-arrangement. På en lokation som denne er det oplagt at kombinere kreativ teambuilding indendørs med mere aktiv teambuilding udendørs, så I udnytter hotellets muligheder og beliggenhed bedst muligt.

Vi har stor erfaring med teambuilding i Herning

Et godt kendskab til området betyder, at vi kan tilbyde et stort og omfattende kursuskatalog, som tilpasses jeres ønsker og krav. På denne måde kan vi sammen sikre, at I får det bedste udgangspunkt for læring og udvikling.

Vi har mere end 30 års erfaring med at planlægge og afholde teambuilding-aktiviteter, og vi går aldrig på kompromis. Vi skræddersyr arrangementet fuldstændig efter jeres ønsker og behov, så I har garanti for en vellykket og uforglemmelig oplevelse, når I skal på teambuilding i Herning.

Kontakt os for at høre mere

Vi sidder klar til at præsentere jer for de mange spændende muligheder, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

I bestemmer helt selv, hvor meget vi skal arrangere, og hvor meget I selv vil stå for. Det vigtigste for os er, at I får den bedst mulige oplevelse med teambuilding i Herning. Så ring til os på 70 27 14 27, så vi sammen kan affyre startskuddet til jeres næste firmaarrangement.

Få et uforpligtende tilbud

Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18