»
»
»
Teambuilding på Fyn

Teambuilding på Fyn

Skønne Fyn har lagt lokaler og lokationer til en lang række af vores teambuilding-arrangementer, siden vi startede i 1992. Derfor kender vi masser af gode steder til teambuilding på Fyn, uanset hvilke typer aktiviteter I skal bruge.

Masser af muligheder for teambuilding på Fyn

På Fyn finder du både slotte og herregårde med gode lokaler og ikke mindst skønne udendørsarealer. Lykkesholm Slot er et af de steder, vi har besøgt utallige gange. Vi har både lavet almindelige teamkurser inde på slottet og Murder Mystery rundt på gangene. Vi har også kørt ATV grand prix i terrænet, lavet masser af samarbejdsøvelser og gennemført en stor del af vores koncepter i disse fantastiske omgivelser.

Det historiske Hindsgavl Slot tilbyder både skønne udendørs arealer og nye, flotte indendørs rammer. Stedet er blevet flot renoveret og udbygget yderligere, så der i de gamle stalde er en lang række fantastiske lokaler. Dette har vi gjort brug af til mange indendørs øvelser og workshops. I parken har vi blandt andet arrangeret Save Tongo og lavet arrangementer for helt op til 1200 deltagere. Parken egner sig glimrende til formål som disse. Derudover lægger placeringen i Middelfart naturligvis op til forskellige teambuilding-aktiviteter i Lillebælt, hvor I blandt andet kan sejle med RIB både.

Hvedholm slot udmærker sig ved at have nogle meget store rum og rigtig god plads rundt på slottet. Det gør, at det er nemt at gennemføre indendørs øvelser såsom workshops og kurser. Vi har tidligere været med til at lave et Mission Impossible-event, og for en del år tilbage stod vi for et sjovt Star Wars-arrangement for en gruppe sælgere. I slottets park er der store græsarealer og en hyggelig stemning. Parken byder også på små søer, hvor vi tidligere har etableret små tovbroer henover.

Udendørs teambuilding-aktiviteter i fynske omgivelser

På den vestlige side af Fyn ligger Middelfart, som tilbyder mange konferencehoteller, en smuk natur med masser af bøgeskov og ikke mindst Lillebæltsbroen. Disse lokationer danner smukke rammer for udendørs teambuilding.

I Hindsgavl dyrehave kan I eksempelvis konkurrere internt i Gold Rush, hvor I skal se, hvem der kan skrabe mest guld sammen. I kan også prøve vores teambuilder, hvor I bliver udsat for forskellige traditionelle teambuilding-aktiviteter, der alle styrker jeres sammenhold og samarbejdsevne.

Indendørs teambuilding på Fyn

På Sydfyn ligger Svendborg, der har en lang række hoteller, herunder Hotel Svendborg, Hotel Christiansminde, Hotel Ærø og Hotel Stella Maris. På Tåsinge ved Svendborg ligger desuden Valdemar Slot, som også kan danne de perfekte rammer for et fantastisk teambuilding-arrangement.

På disse skønne hoteller og slotte er det oplagt at lave eksempelvis Murder Investigation, VR Murder Game eller Kommunikaos. Uanset hvad I vælger, er I sikret nogle sjove og udfordrende aktiviteter, der vil ryste jer sammen og give jer gode redskaber med hjem.

Fyn er fin – også til teambuilding

Vi har efterhånden lavet utallige arrangementer med teambuilding på Fyn. Der er masser af gode lokaler, og det er ideelt, hvis I skal samle afdelinger fra Sjælland og Jylland.

På Hotel Nyborg Strand har vi lavet Kick-off arrangementer, aktiviteter ved vandet samt et bredt udvalg af teamkoncepter. Deres store konferencekapacitet giver selvfølgelig mange muligheder. Beliggenheden helt ud til vandet og op til en skov med gode stisystemer er også med til at danne gode rammer for events.

Du kan se nærmere på vores specifikke sider med henholdsvis teambuilding i Odense og teambuilding i Middelfart. Hvis I skal afholde jeres teambuilding i en anden fynsk by, er I velkomne til at kontakte os. Vi arrangerer teambuilding over hele Fyn, så vi kan helt sikkert også hjælpe jer, hvis I har forelsket jer i et bestemt område allerede. Vi kan selvfølgelig også hjælpe, hvis I skal arrangere teambuilding i Jylland eller på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Med mere end 30 års erfaring med at planlægge, koordinere og udføre teambuilding og firmaarrangementer er vi godt klædt på til at hjælpe jer med at realisere det perfekte teambuilding-event på Fyn. Vi kender alle de gode steder, så vi kan sikre jer et uovertruffet firmaarrangement i det fynske.

Kontakt os i dag på tlf.: 70 77 79 19 for et uforpligtende tilbud, eller hvis I bare vil høre mere om, hvad vi tilbyder.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18