»
»
»
Teambuilding i Billund

Teambuilding i Billund

Billund er en by, der giver gode muligheder for mange forskellige former for teambuilding, så der kan planlægges noget for enhver smag. Vi sammensætter et skræddersyet program, som matcher alle jeres ønsker og behov, så vi er sikre på, at I får det optimale ud af jeres teambuilding i Billund. Vi gør en dyd ud af at kombinere aktiviteter, praktisk læring og udvikling på både det personlige og kollektive plan, og vi står klar til at hjælpe jer med at planlægge den helt perfekte teambuilding-dag for jeres virksomhed.

God teambuilding i Billunds natur

Billund har lidt af det hele. Den jyske by rummer masser af hoteller med gode lokaler til indendørs teambuilding samt en række anvendelige, grønne områder, der lægger op til udendørs teambuilding af forskellig art. Mange lokationer danner et godt udgangspunkt for en kombination af indendørs og udendørs aktiviteter, så I både kan blive udfordret kognitivt med kreativ teambuilding indenfor og mere fysisk teambuilding udenfor.

Vi har rigtig god erfaring med at kombinere indendørs og udendørs aktiviteter, fordi lidt variation i programmet er godt. Vi tilbyder mange forskellige slags udendørs aktiviteter. På store åbne områder er vores Pipeline Project og Outdoor Escape Game populære.

I det omkringliggende naturområde ved Billund findes også tætte skove, hvor vi før har arrangeret blandt andet Quiz Adventure, som ofte benyttes til at kommunikere interne informationer til medarbejderne på en anderledes og udfordrende måde, så de bedre bliver husket fremadrettet.

Billund og omegn byder også på søer og åer, og det betyder naturligvis, at der er rig mulighed for fede vandaktiviteter. Blandt vores mest populære Gummibådsregatta og Hope2float. Hvis I vil fokusere mere på turen frem for et konkurrenceelement, kan vi også anbefale en tur i kajak, hvor I kan nyde naturen og hinandens selskab i et roligt tempo.

Med Billunds forskelligartede natur kan vi uden problemer afholde de fleste af vores teambuilding-koncepter, så det er bare med at finde ud af, hvad der kunne være sjovt og relevant for jer.

Indendørs teambuilding i Billund

Det er svært at sige Billund uden at sige LEGOLAND® og dermed Hotel LEGOLAND®. Det gælder naturligvis også, når det kommer til teambuilding. Vi har tidligere afholdt vellykkede arrangementer på Hotel LEGOLAND® og Hotel Propellen (som nu har skiftet navn til The Lodge). Begge hoteller er hyggeligt indrettet og med rummelige lokaler med god plads til diverse former for indendørs teambuilding.

Teambuilding i hele Danmark

Vi dækker naturligvis hele Danmark, så find det relevante område i listen herunder, hvis du vil læse mere om:

Vil du høre mere?

Vi har mere end 30 års erfaring med at planlægge og afholde teambuilding. Vi ved derfor, hvad vi taler om og kan vejlede jeres virksomhed, så I får planlagt og afholdt præcis det arrangement med teambuilding i Billund, der passer til jer.

Lad os skræddersy programmet, så I ikke skal gøre andet end at nyde dagen, eller lad os inspirere jer til sjove og lærerige aktiviteter, som I selv kan stå for. Uanset hvad har vi masser at byde ind med, når I skal på teambuilding i Billund, så ring til os på 70 27 14 27 for et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud


Ring allerede i dag på tlf.
70 77 79 18