Bueskydning


Et billede med en masse deltager i fuld gang med at skyde med bue og pil
 • Antal Deltagere

  Der betales for minimum 10

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  1 1/2 time

Find jeres indre Robin Hood frem!

Det gælder om at finde jeres indre Robin Hood frem, når I med bue og pil drager ud i naturen og skal mestre at ramme plet på målet! Bueskydning er aktiviteten for jer, som ønsker at styrke samarbejdet gennem en udfordrende og præcisionskrævende øvelse. Teambuilding øvelsen starter ud med, at I alle får en grundig introduktion til teknikker samt håndtering af bue og pil. Vi sikrer, at alle deltagere er fortrolige med buen, så grundlaget for en spændende og lærerig øvelse er lagt.

Øvelse gør mester

Når I er blevet fortrolige med håndteringen af buen, starter vi ud med at træne på skiver. Det kræver øvelse, præcision og en stille hånd, hvis pilen skal placeres rigtigt. Herefter er det tid til lidt spænding: Vi skal på jagt efter 3D målene, som har forskellige størrelser og befinder sig på forskellige afstande. Nu har alle deltagere ’’skudt sig varme’’, og vi er klar til at afslutte øvelsen med en udfordrende konkurrence, hvor dagens Robin Hood skal kåres!

Vores opgave består i at tilpasse de enkelte aktiviteter efter jeres ønsker og behov. Det betyder, at vi eksempelvis kan gøre bueskydningen endnu mere udfordrende ved at give jer bind for øjnene. I kan samtidig have indflydelse på, hvilke mål, I gerne vil skyde efter, hvis I har et ønske om særlige genstande. Bueskydning er en teambuilding øvelse, der sikrer en unik og sjov oplevelse for alle!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud


"Vi har igennem de sidste 25 år skabt over 4.500 vellykkede arrangementer. Vi sætter en ære i at skabe smil, glæde og resultater ved hvert eneste arrangement, stort som småt."

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Aktiviteter til Julefrokosten

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Team F.U.N.N

 • Varighed: 1½ time - hel dag
 • Lokation: Indendørs
Se mere
En deltager som forsøger at sejle/flyde i deres selvbygget båd

Tablet GPS Løb

 • Varighed: ½ - 4 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere