Adventureløb

Deltagere til adventureløb igang med at klare deres forhindring
 • Antal Deltagere

  Minimum 4 deltagere

 • Sted

  Hele Danmark – udendørs

 • Varighed

  Fra 2 timer

Aktiviteter for alle

Adventureløbet er den perfekte teambuilding aktivitet for jer, der ønsker at styrke samarbejdet gennem sjove og udfordrende øvelser, hvor fysikken ligeledes inddrages. Programmet tilpasses gruppens ønsker, således at vi sikrer, at alle mand har mulighed for at deltage. Arrangementet fungerer som en holdkonkurrence, hvor vi afsluttende kårer vinderholdet, dagens genialitet og dagens bommert.

Sådan foregår det

Adventureløbet fungerer som et opgaveløb, hvor de enkelte hold skal dyste i en række discipliner, der skal løses i fællesskab. Opgaverne består af sjove samarbejdsøvelser og kreative indslag, der aktivt udfordrer teamets samarbejdsevner. Denne teambuilding øvelse foregår udendørs, så vi er sikre på at, at I har rigelige mængder af areal at boltre jer på. Aktiviteterne varierer i henhold til jeres ønsker og fysiske formåen. Eksempler på øvelser kan være speedbådssejlads, gådeløsning, skydning, tømmerflådesejlads, ridning, mountainbikes, pusterørsdart og meget mere. Arrangementet tilpasses jeres ønsker og behov, under hensyntagen til jeres målsætning samt deltagernes alder og fysiske form. Opgaverne tilrettelægges så alle kan være med i et trygt og sikkert miljø, hvor der grines med hinanden.

Varighed og lokation

Adventureløbet kan vare fra 2 timer til hele dagen, og det kan nemt kombineres med mange af vores øvrige relationsskabende øvelser og temabuildingkurser. Vi er ikke begrænsede af lokation i forhold til Adventureløbet, fordi aktiviteterne kun kræver udendørs arealer, hvilket vi finder landet over. Afhængigt af hvor længe, I ønsker at arrangementet skal vare, kan det være en fordel at vælge et område med variation i naturen, fordi det åbner op for flere muligheder. Vi hjælper jer naturligvis gerne med at finde den helt rette lokation.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores dygtige eventkoordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud. Vi har mere end 25 års erfaring med teambuilding, og vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer. Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at optimere samarbejdet gennem spændende teambuilding øvelser.

Se flere teambuilding aktiviteter!

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

 • Varighed: fra 1.5 time
 • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

 • Varighed: 1-2 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

 • Varighed: Fra 3 timer
 • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

 • Varighed: 2 - 3 timer
 • Lokation: Indendørs
Se mere