Sjov firma-teambuilding i hele Danmark

I dagligdagen er det nemt for et team at blive fanget i drift og de ting, vi plejer at gøre. Teambuilding hjælper med at styrke motivationen, kommunikationen, samarbejdet og teamets performance. Det fremmer også innovation og kreativitet. Undersøgelser viser, at personlige relationer på arbejdspladsen er med til at skabe harmoni mellem teammedlemmerne, hvilket igen fører til et bedre samarbejde.

World of Adventure har tilbudt firma-teambuilding over hele landet siden 1992. På denne side har vi samlet en række af vores mest populære koncepter – baseret på de +7.000 afviklinger, vi har haft gennem årene.

For os er to arrangementer aldrig ens. Derfor opfordrer vi dig altid til at kontakte os, så vores eventkoordinatorer kan hjælpe dig med et teambuilding-event, som passer præcis til din virksomhed og dine medarbejdere.

I mellemtiden finder du masser inspiration til firma-teambuilding nedenfor. Du kan også se en række af de firmaevents, vi har arrangeret tidligere og få inspiration til din virksomheds næste firmafest eller teambuilding-tur.

God fornøjelse!

Idéer til en sjov teambuilding-dag

Firma-teambuilding kan gøres på mange forskellige måder. Det afhænger af, hvilket team der er tale om, og hvad I har brug for.

Det kan være en enkelt time, hvor et nyt hold blot skal lære hinanden bedre at kende, eller det kan være flere dage, hvor virksomhedens ansatte bliver udfordret i forskellige discipliner, der styrker sammenholdet og det faglige fællesskab.

Der er ingen krav til antal af deltagere. Vi har lavet mange teambuilding-aktiviteter for virksomheder i alle størrelser. Til store grupper på hundredevis af medarbejdere har vi delt folk ind i mindre grupper til aktiviteterne og holdt en kæmpestor og sjov fest for alle om aftenen. Vi har afholdt firma-teambuilding med op til 2500 deltagere, så vi har god erfaring med store virksomheder.

Er I en lille virksomhed eller blot en mindre medarbejdergruppe, der skal afsted på firma-teambuilding, kan vi selvfølgelig også hjælpe jer. Her er der som oftest mulighed for, at I alle sammen følges ad i løbet af dagen til aktiviteter – og I kan selvfølgelig stadig slutte af med et brag af en fest, hvis det er det, I ønsker.

Traditionelt set har teambuilding primært bestået af fysiske aktiviteter. For nogle firmaer er det helt perfekt at bruge en dag med kajaksajlads, Sæbekasse Grand Prix eller WOA Olympics, hvor medarbejderne bliver aktiveret fysisk, samtidig med at de styrker sammenholdet.

Vi ser dog også en stigende interesse for nyere koncepter som eksempelvis forskellige teambaserede VR-spil, mordmysterier eller vores Creative Cooking Challenge. Vi har også forskellige koncepter, der sætter fokus på samarbejde og kommunikation som for eksempel Kommunikaos og The Domino Effect.

Disse er ikke lige så fysiske som traditionel teambuilding, men understøtter i lige så høj grad kreativitet, samarbejde og holdånd. Så de er en oplagt mulighed, hvis I ikke ønsker at udfolde jer fysisk.

WOA Olympics 768 x 600
Udendørs
Temabaseret teambuilding

Eksempel på program til en teambuilding-dag

Hos World of Adventure ser vi ofte, at virksomheder og medarbejdere ønsker at begynde dagen med forskellige aktiviteter og slutte den af med et brag af en fest. Programmet kan for eksempel se sådan her ud:
Kl. 09.00
Ankomst og indkvartering (hvis I befinder jer på eksempelvis et konferencehotel)
Kl. 10.00
Første aktivitet
Kl. 12.00
Frokostpause
Kl. 13.00
Anden aktivitet
Kl. 15.00
Kaffepause
Kl. 15.30
Forsættelse af anden event eller start på trejde event
Kl. 17.00
Hyggetid og afslapning
Kl. 18.30
Middag, præmieoverrækkelse og fest (eventuel med team)
Kl. 01.00
Festen slutter – overnatning på hotellet eller busen kører hjemad

Vi vil helt sikkert bruge jer igen

Meget tilfredse med jeres arbejde før og under afvikling. I virkede troværdige fra start og passionerede omkring det I går og laver. Det smitter i den grad. Vi var ikke utrygge på noget tidspunkt i forløbet Vi vil helt sikkert bruge jer igen ved en anden lejlighed.

Helle Melsen
HR & Event Consultant hos Inspari

Teambuilding for danske og internationale medarbejdere

Vi afvikler cirka 75 % af vores teambuilding-arrangementer på dansk og 25 % på engelsk. Når vi arrangerer engelsk teambuilding, betyder det, at både skriftligt materiale og tale er på engelsk. Desuden har vi afviklet arrangementer med blandt andet spansk-, fransk-, og tysktalende instruktører gennem tiden.

Det betyder, at vi også kan hjælpe dig, som har en international medarbejderstab.

Teambuilding i udlandet

Det er ret populært at kombinere teambuilding-ture med rejser til udlandet. Vi kalder det firmarejser og ligesom vores events i Danmark, kan de se ud på mange forskellige måder og foregå mange forskellige steder i verden.

Vi har eksempelvis arrangeret storby- og vildmarksture i Sverige, action-ture i Malaga og forskellige outdoor-oplevelser i Oslo. Du kan se flere eksempler på destinationer og indhold på vores side med firmarejser.

Priser på teambuilding

Der er forskellige faktorer, der har betydning for den endelige pris for dit team-arrangement. Det er blandt andet:

  • Hvor mange medarbejdere skal med til jeres firma teambuilding?
  • Skal I have en eller flere aktiviteter med instruktører, der står for alt det praktiske?
  • Holder I teambuilding i jeres egne lokaler eller på eksempelvis et kursus- eller konferencecenter?
  • Står I selv for forplejning, eller skal vi eller kursus- eller konferencestedet stå for det?
  • Ønsker I at slutte dagen af med en temafest, hvor vi står for oppyntning med mere?
  • Vil I have overnatning for medarbejderne med i arrangementet?

Derfor begynder vi altid med at afdække dine ønsker og behov, for prisen afhænger i høj grad af ovennævnte faktorer.

Du får også tilbud på flere modeller med forskellige elementer til dit team-arrangement, hvis du ønsker det.

Bridge It_Cover Photos 768 x 600
Udendørs
Fælles byggeprojekter
Den Store Kagedyst 768 x 600
Indendørs
Madlavning

Ofte stillede spørgsmål om teambuilding for virksomheder

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om teambuilding. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Teambuilding er aktive og sociale arrangementer, hvor en gruppe mennesker bliver bedre til at arbejde effektivt sammen som team. Aktiviteterne er designet til at styrke kommunikation, holdånd, samarbejde, innovation og motivation i teamet. Der er altså tale om en planlagt og tilpasset proces, som har et formål ud over at være sjovt – men et velplanlagt arrangement kombinerer selvfølgelig både udfordring og underholdning.
Teambuilding styrker sammenholdet på en arbejdsplads. Det er med til at forbedre kommunikationen og motivationen og dermed også medarbejdernes præstation. Teambuilding er derfor en investering i både medarbejdere og virksomhed.
Prisen på et teambuilding-arrangement afhænger af flere faktorer. Blandt andet hvor mange I er, hvor langt arrangementet skal være, om I selv har lokaler og forplejning, og om I vil slutte jeres teambuilding af med en stor fest. Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på forskellige arrangementer, der passer til jeres virksomhed.
Teambuilding-aktiviteter kan arrangeres, så de tager alt fra én time til flere dage. Så uanset om du har brug for en kort aktivitet til et strategiseminar eller en plug’n’play-løsning til en hel dag med firma-teambuilding, kan vi hjælpe.
Der kan laves uendeligt mange forskellige programmer på en teambuilding-dag. Vi giver et eksempel her på vores side, og du kan også finde masser af eksempler på events, ture og dage med teambuilding, som måske kan inspirere dig til, hvad der passer til din virksomhed. Klik her for at se hvordan et program kan se ud
I princippet er der ingen øvre grænse for, hvor store teambuilding arrangementer vi kan lave. Ofte er det dog en god idé at dele medarbejderne ind i mindre grupper til øvelser, gruppeopgaver og aktiviteter, hvis I er rigtig mange.
Når du skal finde ud af, hvilken teambuilding-aktivitet der passer bedst til dine medarbejdere, skal du blandt andet se på teamets styrker og svagheder – og hvad du gerne vil se mere af. Hvis du ønsker at styrke kommunikationen i teamet, er en række øvelser og aktiviteter, der understøtter netop kommunikationen det rigtige valg. Er I gået gennem en fusion, så medarbejderne trænger til at lære hinanden at kende, er der masser af aktiviteter og øvelser, der skaber sammenhold og styrker holdånden. Det vigtigste er at tage udgangspunkt i din virksomheds unikke situation – og det gør vi altid, når vi arrangerer teambuilding.
Nej, mange forbinder måske teambuilding med forhindringsbaner, kajaksejlads og andet fysisk, men det behøver det ikke at være. Teambuilding kan også være VR-spil og mordmysterier, der i højere grad lægger op til stille samvær, men som understøtter kreativitet, kommunikation og sammenhold lige så godt som de traditionelle fysiske teambuilding-aktiviteter.
Vi tilbyder teambuilding i hele landet. Siden 1992 har vi lavet +7.000 arrangementer fordelt over hele Danmark.
Hos World of Adventure oplever vi, at det skifter meget, hvilke teambuilding aktiviteter der er de mest populære. Nogle sæsoner er det klassiske aktiviteter som madlavningsøvelser eller gummibådsregatta, som er særligt efterspurgte. Andre sæsoner får virksomheder øjnene op for teambuilding med nyere koncepter for eksempel inden for VR eller særlige temaer som FN’s verdensmål. Uanset hvad ser vi en tendens til, at det vigtigste er at finde nogle aktiviteter, hvor alle kan være med.
Det regner heldigvis meget sjældnere i Danmark, end vi tror. Især i sommerhalvåret er regn ikke det store problem. Ved korte arrangementer er det altid bedre at lave et velplanlagt teambuilding-arrangement i lidt regnvejr, som sjældent er vedvarende, end at lave et andet indendørs teambuilding-arrangement, som bliver planlagt i sidste øjeblik. Vi tager altid engangsregnslag med, så har deltagerne ikke selv dækket sig ind, kan de få det af os (afregnes separat). Vores projektledere ser altid på vejret op til afviklinger og laver relevante justeringer ud fra regn, blæst eller markante temperaturændringer. Det kan for eksempel være at starte op indendørs, hvis det klarer op lidt senere, eller sørge for varm kakao bagefter, så deltagerne kan få varmen igen. Selvom vi har flere hundrede udendørs eventafviklinger hvert år, går der flere år imellem aflysninger på grund af vejret. Det er kun sket ganske få gange siden vores begyndelse i 1992.
Hope2Float 768 x 600
Udendørs
Teambuilding på vand
Murder Investigation 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding
VR Murder Game 768 x 600
Indendørs
Mordmysterier og hjernevridende teambuilding

We can achieve much more

”Save Tongo is not only a fun day to be together with colleagues. It also builds up awareness that if we know, learn and respect each other, we can achieve much more.”

Martin Even Schwalbe
Head of Finance hos SIKA