Sjov firma-teambuilding i hele Danmark

I dagligdagen er det nemt for et team at blive fanget i drift og de ting, vi plejer at gøre. Teambuilding hjælper med at styrke motivationen, kommunikationen, samarbejdet og teamets performance. Det fremmer også innovation og kreativitet. Undersøgelser viser, at personlige relationer på arbejdspladsen er med til at skabe harmoni mellem teammedlemmerne, hvilket igen fører til et bedre samarbejde.

World of Adventure har tilbudt firma-teambuilding over hele landet siden 1992. På denne side har vi samlet en række af vores mest populære koncepter – baseret på de +7.000 afviklinger, vi har haft gennem årene.

For os er to arrangementer aldrig ens. Derfor opfordrer vi dig altid til at kontakte os, så vores eventkoordinatorer kan hjælpe dig med et teambuilding-event, som passer præcis til din virksomhed og dine medarbejdere.

I mellemtiden finder du masser inspiration til firma-teambuilding nedenfor. Du kan også se en række af de events, vi har arrangeret tidligere og få inspiration til din virksomheds næste firmafest eller teambuilding-tur. God fornøjelse!

ImageImage

Indendørs Teambuilding Aktiviteter

Et indendørs team-arrangement kan for eksempel bestå af forskellige gruppeopgaver og kreative udfordringer med fokus på holdånd og samarbejde. Nogle sætter en hel dag af, mens andre bruger nogle mindre opgaver som en kort aktiv mødepause i løbet af arbejdsdagen. Se vores idéer til indendørs teambuilding her.

Udendørs Teambuilding Aktiviteter

Et udendørs team-arrangement giver mulighed for at brede jer på større arealer og prøve kræfter med sjove og kreative aktiviteter i den friske luft.

Se vores idéer til udendørs teambuilding her.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Idéer til en sjov teambuilding-dag

Firma-teambuilding kan gøres på mange forskellige måder. Det afhænger af, hvilket team der er tale om, og hvad I har brug for.

Det kan være en enkelt time, hvor et nyt hold blot skal lære hinanden bedre at kende, eller det kan være flere dage, hvor virksomhedens ansatte bliver udfordret i forskellige discipliner, der styrker sammenholdet og det faglige fællesskab.

Der er ingen krav til antal af deltagere. Vi har lavet mange teambuilding-aktiviteter for virksomheder i alle størrelser. Til store grupper på hundredevis af medarbejdere har vi delt folk ind i mindre grupper til aktiviteterne og holdt en kæmpestor og sjov fest for alle om aftenen. Vi har afholdt firma-teambuilding med op til 2500 deltagere, så vi har god erfaring med store virksomheder.

Er I en lille virksomhed eller blot en mindre medarbejdergruppe, der skal afsted på firma-teambuilding, kan vi selvfølgelig også hjælpe jer. Her er der som oftest mulighed for, at I alle sammen følges ad i løbet af dagen til aktiviteter – og I kan selvfølgelig stadig slutte af med et brag af en fest, hvis det er det, I ønsker.

Traditionelt set har teambuilding primært bestået af fysiske aktiviteter. For nogle firmaer er det helt perfekt at bruge en dag med kajaksajlads, Sæbekasse Grand Prix eller WOA Olympics, hvor medarbejderne bliver aktiveret fysisk, samtidig med at de styrker sammenholdet.

Vi ser dog også en stigende interesse for nyere koncepter som eksempelvis forskellige teambaserede VR-spil, mordmysterier eller vores Creative Cooking Challenge. Vi har også forskellige koncepter, der sætter fokus på samarbejde og kommunikation som for eksempel Kommunikaos og The Domino Effect.

Disse er ikke lige så fysiske som traditionel teambuilding, men understøtter i lige så høj grad kreativitet, samarbejde og holdånd. Så de er en oplagt mulighed, hvis I ikke ønsker at udfolde jer fysisk.

ImageImage

Eksempel på program til en teambuilding-dag

Hos World of Adventure ser vi ofte, at virksomheder og medarbejdere ønsker at begynde dagen med forskellige aktiviteter og slutte den af med et brag af en fest. Programmet kan for eksempel se sådan her ud:
Kl. 09.00

Ankomst og indkvartering (hvis I befinder jer på eksempelvis et konferencehotel)

Kl. 10.00

Første aktivitet

Kl. 12.00

Første aktivitet

Kl. 13.00

Anden aktivitet

Kl. 15.00

Kaffepause

Kl. 15.30

Forsættelse af anden event eller start på trejde event

Kl. 17.00

Hyggetid og afslapning

Kl. 18.30

Middag, præmieoverrækkelse og fest (eventuel med team)

Kl. 01.00

Festen slutter - overnatning på hotellet eller busen kører hjemad

Vi stykker et program sammen, som passer 100 % til jeres ønsker og behov.

En kunde siger

”Meget tilfredse med jeres arbejde før og under afvikling. I virkede troværdige fra start og passionerede omkring det I går og laver.  Det smitter i den grad. Vi var ikke utrygge på noget tidspunkt i forløbet Vi vil helt sikkert bruge jer igen ved en anden lejlighed.”

Helle Melsen / HR & Event Consultant / Inspari

Teambuilding for danske og internationale medarbejdere

Vi afvikler cirka 75 % af vores teambuilding-arrangementer på dansk og 25 % på engelsk. Når vi arrangerer engelsk teambuilding, betyder det, at både skriftligt materiale og tale er på engelsk. Desuden har vi afviklet arrangementer med blandt andet spansk-, fransk-, og tysktalende instruktører gennem tiden.

Det betyder, at vi også kan hjælpe dig, som har en international medarbejderstab. Læs mere om vores teambuilding på engelsk.

Teambuilding i udlandet

Det er ret populært at kombinere teambuilding-ture med rejser til udlandet. Vi kalder det firmarejser og ligesom vores events i Danmark, kan de se ud på mange forskellige måder og foregå mange forskellige steder i verden.

Vi har eksempelvis arrangeret storby- og vildmarksture i Sverige, action-ture i Malaga og forskellige outdoor-oplevelser i Oslo. Du kan se flere eksempler på destinationer og indhold på vores side med firmarejser.

Priser på teambuilding

Der er forskellige faktorer, der har betydning for den endelige pris for dit team-arrangement. Det er blandt andet:

  • Hvor mange medarbejdere skal med til jeres firma teambuilding?
  • Skal I have en eller flere aktiviteter med instruktører, der står for alt det praktiske?
  • Holder I teambuilding i jeres egne lokaler eller på eksempelvis et kursus- eller konferencecenter?
  • Står I selv for forplejning, eller skal vi eller kursus- eller konferencestedet stå for det?
  • Ønsker I at slutte dagen af med en temafest, hvor vi står for oppyntning med mere?
  • Vil I have overnatning for medarbejderne med i arrangementet?

Derfor begynder vi altid med at afdække dine ønsker og behov, for prisen afhænger i høj grad af ovennævnte faktorer.

Du får også tilbud på flere modeller med forskellige elementer til dit team-arrangement, hvis du ønsker det.

Ofte stillede spørgsmål om teambuilding for virksomheder

Nedenfor har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om teambuilding. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

En kunde siger

”Meget tilfredse med jeres arbejde før og under afvikling. I virkede troværdige fra start og passionerede omkring det I går og laver.  Det smitter i den grad. Vi var ikke utrygge på noget tidspunkt i forløbet Vi vil helt sikkert bruge jer igen ved en anden lejlighed.”

Helle Melsen / HR & Event Consultant / Inspari