Schæffergården

Skøn placering i Gentofte

Schæffergården er ejet af Fondet for Dansk-Norsk samarbejde og fungerer til daglig som hotel, møde- og konference sted. Med sin placering i Gentofte, er Schæffergården en oplagt mulighed, hvis jeres teambuilding arrangement skal afholdes nær København. På Schæffergården er I garanteret smukke naturomgivelser, charmerende og historiske bygninger samt god service. Desuden tilbyder hotellet 50 dobbeltværelser, 2 juniorsuiter samt 22 enkeltværelser, og der er således gode muligheder for overnatning, hvis I ønsker dette i forbindelse med jeres arrangement.

konference teambuilding marienlyst

Møde- og konference faciliteter

Schæffergården tilbyder de ideelle rammer for ethvert møde eller konference. Hotellet råder over 25 mødelokaler med kapacitet op til 225 deltagere. Lokalerne varierer i størrelse, kan tilpasses jeres behov og har desuden alle udsigt til skøn natur. Herudover er mødelokalerne opdateret med det nødvendige AV- og IT-udstyr. Det er ligeledes muligt at booke Villa Helene, hvis I er interesseret i en mere privat oplevelse, hvilket kan være ideelt i forbindelse med jeres teambuilding arrangement.

konference teambuilding marienlyst

Teambuilding på Schæffergården

Schæffergården er oplagt at benytte som ramme for jeres teambuilding arrangement, hvis det skal afholdes nær København men alligevel i uforstyrrede, smukke naturomgivelser. Schæffergården har en skøn placering i Gentofte, hvor der både er kort afstand til hav og skov. Det åbner op for mange muligheder hvad angår spændende teambuilding aktiviteter, uanset om I ønsker, at disse skal foregå indendørs eller udendørs.

Se alle Teambuilding Aktiviteter her
Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S