Comwell Sorø

Hvad kan de tilbyde?

Midt i den smukke sjællandske natur ligger Comwell Sorø. Hotellet fremstår moderne og stilrent med fokus på nordisk design og kan desuden prale af at have Danmarks største stråtag. Hotellet har en skøn placering midt i naturen, hvilket åbner op for mange muligheder vedrørende spændende aktiviteter.

Faciliteter

Comwell Sorø tilbyder mange gode faciliteter, som kan være interessante for jer, når I skal finde den rette lokation til jeres næste arrangement. I det følgende har vi nævnt nogle af de faciliteter, som hotellet tilbyder, således at I kan få en idé omkring, hvad I kan forvente.

Comwell Sorø tilbyder 93 velindrettede og indbydende værelser, hvilket er ideelt for jer, hvis I ønsker at kombinere jeres arrangement med en overnatning. Værelserne varierer i størrelse, og der tilbydes alt fra et standard enkelt værelse til et Superior værelse eller en Suite. Desuden har hotellet egen restaurant, Solaris, som tilbyder et fint udvalg af retter. Slutligt er hotellet ligeledes indrettet med Billiard, Airhockey og Dart. Hvis det falder i jeres smag, har hotellet også en vinkælder, hvor der kan arrangeres vinsmagning.

På billedet ses 3 forskellige billeder af faciliteter Comwell Sorø kan tilbyde
Naturen

Comwell Sorø ligger midt i den smukke, sjællandske natur, som byder på gode græsarealer, skove og søer. Disse udearealer er ideelle at benytte til diverse udendørs teambuilding aktiviteter. Desuden er der flere løbe- og cykelruter tæt ved hotellet samt mulighed for at benytte sig af Sorø bådfart.

Her ses et billede af Comwell Sorø's flotte facade, samt et par billeder af omkringliggende seværdigheder