The Infinite Loop

Spillet hvor kommunikation og teamwork skal gå op i en højere enhed 

I det digitale spil, The Infinite Loop, vil I få en masse forskellige informationer fra to forskellige verdener, hvor jeres team skal samarbejde på tværs af den virtuelle og den virkelige verden. I bliver testet på jeres samarbejde, kommunikation og evne til at løse diverse opgaver og gåder.

I The Infinite Loop bliver jeres evner til at beskrive og kommunikere en given situation testet, når I skal hjælpe en forvildet kollega ud af en virtuel verden. For at skabe succes i The Infinite Loop er det afgørende at spillerne, både i den virkelige og virtuelle verden, fokuserer på en effektiv kommunikation gennem spillet, hvor den indsamlede information deles i gruppen.

I denne lærerige og originale teambuilding-øvelse prøver I en sjov og anderledes måde at arbejde med vidensdeling, teamwork og kommunikation i organisationen, mens I trænes i at lytte til hinanden.

 • Lokation

  Virtuel lokation

 • Antal deltagere

  10+ deltagere

 • Varighed

  2 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 3.500,- Tillæg pr. deltager kr. 275,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

 • Hvad kræver det?

  En computer, et sæt hovedtelefoner og en stabil internetforbindelse

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.