Remote Teambuilding

Skab digitale fællesskabsfølelser

Remote Teambuilding byder på nogle rigtig sjove og underholdende timer, hvor I bliver udfordret igennem forskellige opgaver og øvelser. Der arbejdes med samarbejde, strategisk tænkning og vidensdeling, hvor deltagerne vil være under tidspres.

Remote Teambuilding er opbygget som en blanding af diverse spil, såsom Trivial Pursuit og Tegn & Gæt, og fungerer som et virtuelt brætspil, hvor deltagerne er dig og dine medarbejdere. Kollegerne kan deltage fra hver deres fysiske lokation og være en aktiv del af en underholdende og udfordrende team-aktivitet. I Remote Teambuilding vil I udover intens konkurrence og høj energi, opleve at kollegaskabet og samarbejdet intensiveres på trods af de fysiske afstande.

Spillet er orkestreret af en af vores sjove og kompetente game masterere, der styrer slagets gang online. Spillet afsluttes med kåring af dagens vindere og deling af deltagernes sjove og underholdende historier fra aktiviteten.

 • Lokation

  Virtuel lokation

 • Antal deltagere

  10+ deltagere

 • Varighed

  1,5 time

 • Pris

  Grundbeløb kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 225,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

 • Hvad kræver det?

  En computer, et sæt hovedtelefoner, og en stabil internetforbindelse

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.