Hackathon - virtual edition

En hæsblæsende og hjernevridende konkurrence

Hackathon er arrangementet, hvor de små grå vil udfordres i en sjov og underholdende konkurrence i samarbejde og logik. Her testes jeres teams samarbejde og evne til at lægge en god strategi. I Hackathon er det lovligt og nødvendigt at hacke for at skabe succes og blive dagens vinder.

Gennem et hæsblæsende arrangement vil medarbejderne og teamet udfordres i samarbejdet, kommunikation, vidensdelingen. Arrangementet kræver at holdet er på samme fysiske lokation. De forskellige hold, kan dog være geografisk spredt ud i forskellige lokaler i samme bygning såvel som i forskellige lande.

Målet er at knække så mange koder som muligt inden for tidsrammen, hvor I skal bruge jeres intelligens, logiske tænkning og fantasi for at løse de mange sjove gåder og opgaver. Jeres hacking-redskaber er en computer, online kommunikation og en bog der skal hjælpe jer med at hacke jer vejen til sejren.

 • Lokation

  Virtuel lokation

 • Antal deltagere

  10+ deltagere

 • Varighed

  2 timer

 • Pris

  Grundbeløb kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 275,-. Fysisk holdmateriale der sendes ud på forhånd, kr. 250,- pr. hold. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

 • Hvad kræver det?

  En computer, adgang til Zoom eller Microsoft Teams og en stabil internetforbindelse

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.