FaceSwipe

Arrangementet hvor teamets ultimative selfiekonge kåres  

FaceSwipe er unik online teambuilding energizer, hvor teamet gennem masser af udfordringer og sjove indspark får et underholdende og hylemorsomt afbræk fra arbejdsdagen. Vejledt af vores game master udfordres deltagerne til at udføre en række forskellige selfies, såsom 'Tiger Roar' og 'Balloon Face'. Med kun 30 sekunder til hvert foto er tempoet i top, og i slutningen af hver runde scorer alle hinanden ved hjælp af en 'Tinder Swiping' teknik.

FaceSwipe er en hurtig og sjov online energizer der simpelt og effektivt skaber en god stemning og engagerer alle deltagerne til jeres næste online møde. Spillet afsluttes med kåring af dagens vinder og deling af deltagernes sjove og underholdende historier fra aktiviteten.

 • Lokation

  Virtuel lokation

 • Antal deltagere

  10+ deltagere

 • Varighed

  Op til 1 time

 • Pris

  Grundbeløb kr. 2.950,- Tillæg pr. deltager kr. 175,-. Alle priser er ex moms og transporttillæg.

 • Hvad kræver det?

  En opladt smartphone

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.