eventlocation-seeoase-rietberg-1
teambuilding-teamevent

teamevent.de

teamevent.de har været ekspert og garant for førsteklasses arrangementer for virksomheder siden 1992. Vores team af erfarne trænere står for kvalitet, professionalisme og kreativitet. Med et stort netværk og mange lokationer i hele Tyskland kan vi reagere individuelt og fleksibelt på vores kunders ønsker og ideer. En sommerfest, konferenceakkompagnement på seminarhotellet, teambuilding eller julefesten, hvad enten det er indendørs eller udendørs, på stedet i virksomheden eller på det ønskede sted hos vores kunder. Overbevis dig selv og lad os rådgive dig uforpligtende.


teamevent.de er et mærke tilhørende Schnurstracks Aktiv GmbH. Schnurstracks Aktiv GmbH driver to store klatreparker i Østwestfalen og Slesvig-Holsten, inklusive deres egne eventområder. Derudover har klatring på ”RICKMER RICKMERS” på havnen i Hamborg været en del af vores tilbud i årevis.

Vil du også gerne være samarbejdspartner?

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker skræddersyer vi events ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Få mere inspiration

0.5