Teambuildingtur
til Harzen

 

Case

En anderledes rystesammentur

56 medarbejdere fra forskellige afdelinger rejste 4 dage til Harzen for at opleve den ultimative teambuilding-tur. Vi stod for planlægning af alt det praktiske og dertil leverede vi teambuilding-øvelser samt instruktører og guider.

FOrmål

Målsætningen var at skabe en tur for medarbejderne som de aldrig ville glemme. Fokus var på at give medarbejderne en sjov, hyggelig og oplevelsesrig tur udover det sædvanlige, hvor der skulle indgå spændende aktiviteter.

Løsning

Det naturskønne Harzen er fuld af muligheder i forhold til udendørs aktiviteter, som resulterede i et besøg i en klatrepark, kulmine, klippeklatring samt en tur ud i Harzens landskab på Monster Rollers.

Derudover var der traditionelle teambuilding-aktiviteter kombineret med utraditionelle øvelser på Segway og ATV på programmet. Derudover tilføjede vi Casino som en underholdende aktivitet til aftenens fest.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration