Outdoor oplevelser i Oslo

 

Case

Aktiviteter til vands og i luften

15 medarbejdere rejste til Oslo for en 3-dages oplevelsestur i Oslos omkringliggende storslåede natur. Vi stod for planlægning af alt det praktiske samt koordinering af flybilletter og hotel og dertil leverede vi instruktører og guider.

FOrmål

Målsætningen var at give medarbejderne en tur som ville give dem fælles oplevelser og noget at snakke om efter turen. Turen skulle være hyggelig, sjov og oplevelsesrig med spændende aktiviteter.

Løsning

Turens aktiviteter skulle være ud over det sædvanlige og derfor kombinerede vi spændende aktiviteter på land, til vands og i luften. Her fik deltagerne prøvet en 361 meter lang svævebane, sejlads med RIB-båd på Oslofjorden, River Rafting samt en vandretur og madlavning over bål i den norske natur.

Lidt selvforkælelse var også indlagt i programmet på deltagernes Spa-hotel, hvor deltagerne kunne vælge imellem forskellige behandlinger.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration