Storby- og Vildmarkstur i Sverige

Det bedste oplevelser i byen og naturen

En 4-dages oplevelsestur for 70 medarbejdere fra Exerp, der kombinerede storby og vildmark i Sverige. Udover at vi arrangerede alt det praktiske omkring turen, var vi leverandør af teambuilding aktiviteter, instruktører og guider.

Formål

Målsætningen var at levere en oplevelsesrig og lærerig tur med en masse anderledes oplevelser og aktiviteter. Fokus for turen var på læring, oplevelser, teambuilding og skabelse af relationer på tværs af afdelinger og lag i virksomheden.

Løsning

Deltagerne fik mulighed for at udforske Göteborg gennem både et City Adventure og en bådtur i Skærgården. Derudover var der indlagt tid til faglige indslag samt en middag på en af Göteborgs bedste restauranter.

Derefter stod den på vildmarkstur i Söderåsen. Exerp ville opleve Sveriges natur på den ’primitive’ måde, Camp Exerp blev sat op, så medarbejderne sov udendørs i telte, ligesom maden blev lavet under åben himmel.

Turen var indlagt med en masse sjove øvelser og læring undervejs. I Söderåsen kom deltagerne op i højderne, da de klatrede på klipper, lavede mad over bål samt byggede både og broer – i mere end én forstand. Turen blev afsluttet med et brag af en fest i den svenske vildmark.

Bedste teambuilding tur

Samarbejdet med World of Adventure og turen bar præg af struktureret planlægning med tilstrækkelige kompetente og tilgængelige ressourcer hele vejen. Vi har fået utrolig god feedback fra de ansatte omkring turen og flere har udtalt, at det er den bedste teambuilding vi har været på – so far – og vi har ellers tidligere både stået på ski i Frankrig, besøgt vores kontor i USA og været hos Technogym i Italien.

Charlotte Bering
HR Manager hos Exerp

Få et uforpligtende tilbud

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuildingrejser, teamudviklingfester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud