Oplevelsestur i Orlando

Utallige fantastiske oplevelser

En virksomhed valgte at kombinere deres udlandskonference i Orlando med en oplevelsestur for 30 medarbejdere. Vi arrangerede hele turen med blandt andet en kæmpe luksusvilla til 30 personer, rejsekits, flybilletter samt booking af alle aktiviteter. Udover at vi arrangerede alt det praktiske omkring turen, var gruppen fulgt af vores guide, der sørgede for at deltagerne ikke selv skulle bekymre sig om de praktiske detaljer.

Formål

Målsætningen var at levere en oplevelsesrig og lærerig tur med en masse anderledes oplevelser og aktiviteter. Alt praktisk forarbejde skulle varetages af World of Adventure, så kunden kunne fokusere på konferencen samt at nyde aktiviteterne.

Løsning

En 7-dages tur spækket med oplevelser kombineret med fagligt indhold. Blandt oplevelserne var der en solopgangstur over Orlandos smukke landskab i varmluftballon, skydebane, backstage-tur i Disney Worlds kulisser, autentisk amerikansk BBQ, basketball-kamp, Al Capone VIP Dinnershow, samt snorkling og dykning.

Indlagt i turen var der workshops der skulle sikre at deltagerne også havde fokus på turens målsætning og hvordan deltagerne kunne arbejde med kundehåndtering, relationer, samarbejde og teams.