En sommerinspireret aktivitetsbuffet

 

Case

Sol og sommer ved Kolding fjord

Inspari havde inviteret 100 medarbejdere til sommerfest, hvor World of Adventure serverede en aktivitetsbuffet med smag af sol og sommer. Menuen stod på aktiviteter til vands, til lands samt dekorationer perfekte til en sommerfest under åben himmel. Velbekomme.

FOrmål

Dagen skulle afholdes på Hotel Koldingfjord og bestå af et strategiseminar som skulle efterfølges af humørskabende aktiviteter, naturoplevelser og underholdende konkurrencer for medarbejderne. Afviklingen af sommerfesten skulle tænkes lidt anderledes ift. de daværende Covid-19 restriktioner, som skulle overholdes.     

Helt konkret skulle eftermiddagen bestå af 1,5 times sjove og underholdende udendørs aktiviteter. Derudover skulle udendørs dekorationer og hyggeområder danne ramme for den helt rette sommerstemning. 

Løsning

Solen stod højt over Hotel KoldingFjord, da Inspari’s medarbejdere afsluttede dagens strategiseminar og blev mødt af en sommerinspireret aktivitetsbuffet. Fordelt i forskellige aktivitetszoner, som deltagerne frit kunne gå til og fra, var der både aktiviteter til vands og til lands. De kunne for eksempel prøve kræfter med paddle boards eller få vind i håret og sus i maven i RIB-båden. På land var der i bedste havefeststil diverse havespil, laser lerdueskydning og et hyggeligt loungeområde.

Til aftenens fest leverede World of Adventure endnu mere hyggelig atmosfære med lysdekorationer i haven og loungeområderne.

Kunden siger

”Meget tilfredse med jeres arbejde før og under afvikling. I virkede troværdige fra start og passionerede omkring det I går og laver.  Det smitter i den grad. Vi var ikke utrygge på noget tidspunkt i forløbet Vi vil helt sikkert bruge jer igen ved en anden lejlighed.”

Helle Melsen / HR & Event Consultant / Inspari

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration