En buffet
af oplevelser

 

Case

Utallige fantastiske oplevelser

En virksomhed havde inviteret 800 medarbejdere fra hele landet til en dag med en buffet af spændende aktiviteter og et brag af en fest om aftenen. World of Adventure blev sat på opgaven med at designe dagen med aktiviteter, fest, catering, showfolk og alt det praktiske.

Fantastiske optrædender af Mads Langer, Wafande, trapezkunster, danseshow og meget mere

FOrmål

Formålet med dagen var at skabe en sjov og anderledes event, hvor fokus var på at medarbejderne skulle have det sjovt og der skulle ikke være noget fagligt indhold.

Løsning

Et loungeområde og en food court var et fælles omdrejningspunkt for dagens aktiviteter, der var spredt ud over området, hvor deltagerne kunne gå fra og til. Aktiviteterne var sammensat så der var aktiviteter for enhver smag; heriblandt chokolade-workshop, rappelling, laser lerdueskydning, kajaksejlads, bueskydning, rodeotyr, minigolf, diverse havespil og meget mere.

Om aftenen slog vi dørene op til et brag af en fest med middag og et show med både stomporkester, trapezkunstner, DJ, danseshow og adskillige kunstnere, heriblandt Mads Langer og Wafande.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration