En aften under stjernerne

 

Case

Sæt stemningen med en stjernefest

En større virksomhed havde inviteret 165 medarbejderne til fest for at fejre og takke for deres indsats i det forgangne år. Temaet for festen var ”a Night under the Stars” og World of Adventure stod for dekorationen af festlokalet samt underholdende indslag i løbet af aftenen.

Gæsterne blev mødt af et strålende champagnetårn

FOrmål

Formålet for festen var at give medarbejderne en fantastisk fest som tak for deres indsats og hårde arbejde. Festen skulle have en WOW-effekt og skabe et godt minde for medarbejderne. Derudover skulle festen bære præg af det valgte tema og indeholde underholdning.

Løsning

Medarbejderne blev først mødt af et strålende champagnetårn og dernæst et festlokale fyldt af stjernedekorationer på forskellige måder. Tilsammen dannede alle dekorationerne ramme for en aften under stjernerne. Derudover leverede vi en konferencier til afvikling af festen og award-showet, danseunderholdning, DJ, saxofonist, photo booth og arkademaskiner. Alle elementer tilsammen sikrede en stjernefest, som medarbejderne sent vil glemme.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration