Afterski Party

 

Case

1, 2, 3. Prost!

150 medarbejdere fik til årets første fest bragt den østrigske alpestemning ind i festlokalet. World of Adventure stod for at forvandle lokalet til et alpelandskab der kunne danne rammen for et rigtigt afterski party.

FOrmål

At festens tema skulle skinne tydeligt igennem og satte stemningen for en østrigsk afterski party. Temaet skulle afspejles i både borddekoration, barområde og resten af lokalets vægge og hyggelige hjørner.

Løsning

Dekorationer bestående af vægbannere med snelandskaber, en plankebar, ski og meget mere sikrede at temaet var tydeligt og en photobooth sikrede at minderne fra aftenen ikke ville blive glemt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores dygtige event koordinatorer sidder altid klar til at rådgive og besvare eventuelle spørgsmål, samt give jer et uforpligtende tilbud.

Siden 1992 har vi skabt relationer mellem kolleger og udviklet teams gennem teambuilding, rejser, teamtræning, fester og events udover det sædvanlige. Vi er derfor klædt godt på til at hjælpe jer.

Kontakt os i dag og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe jer med at udvikle teamet og styrke relationerne gennem fantatiske oplevelser.


Få mere inspiration