Arcon Sunmark – Verdensleder på storskala solvarmeløsninger, med blik for medarbejdertilfredshed

Virksomheden Arcon Sunmark har i mange år været førende på verdensplan, med stærke vækstrater drevet af en stærk pionerånd og nogle helt igennem engagerede medarbejdere.

Arcon-Sunmark mener, at motiverede og engagerede medarbejder er en forudsætning for at kunne fortsætte den spændende rejse, så man ville sikre, at den høje medarbejdertilfredshed og pionerånd fortsatte fremadrettet.

1½ dags seminar på Store Restrup Herregård med masser indslag

Vi designede sammen med kunden 1½ dag, hvor Søren Madsen fra woa.dk faciliterede sammenhængen imellem indslagene og den medarbejdertilfredshed vi gerne ville sikre.

Foredrag med Arne Nielson

Arne Nielson fik opgaven at sætte en historie på det at overvinde nye forhindringer og blive ved med at skabe stærke resultater som Arcon Sunmark. Så satte han fokus på at skabe ”hænder over hoved dage”, hvor lysten til at gå på arbejde altid er stor.

Elementer i medarbejdertilfredshedsundersøgelse bliver debatteret

En nyligt udarbejdet medarbejdertilfredshedsundersøgelse, som i det store hele var meget flot i sine resultater, gav efter gennemgang grundlaget for spændende gruppearbejde, hvor der var fokus på hvad der stadigt skulle holdes fokus på for at sikre fortsat optimalt arbejdsklima.

Teamøvelser

Efter frokosten var vi ude og lave nogle målrettede team øvelser, hvor woa crewet faciliterede en løbende dialog om samarbejde og skabelsen af resultater.

Outdoor cooking challenge

Nu kunne vi godt have sat os ind og indtage en dejlig 3-retters menu, men i stedet valgte vi at lave WOA konceptet ”Outdoor cooking Challenge” hvor deltagerne i samarbejde laver mad over bål og en kok står for at vurdere det færdige resultat. Maden indtog vi så indendørs på herregården. Aftenen blev efter en præmieoverrækkelse ganske festlig og fik rystet deltagerne yderligere sammen.

Dag 2 med debat, fokusområder, visualisering og raket mission

På dag 2 fik vi samlet op og ikke mindst valgt hvilke fokusområder teamet skulle arbejde med. Der var dialog i de forskellige teams, som vi havde justeret på løbende. Der blev lavet papmænd, der udtrykte den perfekte Arcon Sunmark medarbejder og sluttet af med en heftig finale med woa konceptet Raket Mission, som er enormt sjovt, lidt ingeniør agtigt og faldt i rigtig god jord til sidst.

Feedbacken var, at selvom man tror, man kender hinanden, så er der altid mulighed for nye bekendtskaber og selvom medarbejdertilfredsheden er god, så er der alligevel et uudnyttet potentiale, som kan aktiveres på vejen imod at skabe nye store resultater. Alt i alt 2 sjove og lærerige dage.

Image Se vores teambuilding øvelser
Folk taler sammen til seminar mad ingridiencer til outdoor cooking challenge mad bliver tilberedt over bål udendørs teambuilding øvelse afslutning på madlavningskonkurrencen

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
Et billede af en person i fuld gang med at lave mad

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere