Olympiade med DFF


År 2016 står i Olympiadens tegn, og det kan vi tydeligt mærke hos World of Adventure. I maj måned havde vi Dansk Fjernvarme Forsyning ude på Gammelrøj Herregård til Olympiade. Virksomheden valgte dette tema på baggrund af OL året, og fordi de i afdelingen er meget konkurrenceminded, som temaet også lægger op til.

Team spirit er vigtigt
For at skabe stemningen og danne rammerne for temaet er den første aktivitet at få lavet et holdflag, som skaber identitet og sammenhold på holdet. Herudover laver holdet et kampråb, som giver gejst undervejs. Her fik holdene lavet matchende trøjer og holdflag; Team ”BeatThem” og Team ”Vin” er klar til indmarch.

Her ses en deltager fra et af holdene skyde med bue og pilHer ses en deltager prøve kræfter med krokket-dart
På billedet ses 2 forskellige hold på indmarch til olympiade

Bringer minderne frem
Startskuddet lød, og holdene var klar til både spydkast og diskoskast, hvor en af medarbejderne kommenterer: ”Minderne hvor man havde kæmpet sig til et bronzemærke i 6. klasse kom frem, da vi skulle til spyd- og diskoskast, ja ja….evnerne var der skam stadig” (Hanne)

Alle kan være med
Herefter skulle holdene konkurrere i både bueskydning, krokket-dart og gruppeski, hvor Jette udtaler ”Meget alsidig og underholdende dag, hvor alle kan være med – uanset alder, højde og vægt. Dejligt, at det ikke nødvendigvis var de mest sportstrænede, der var bedst i alle discipliner

Alle levede sig 100 % ind i konkurrencerne, og der var kærlige smådrillerier holdene imellem.

Ikke desto mindre kan de alle se tilbage på dagen og minde det som værende: ”En fantastisk dag med team-spirit, hvor man kommer tættere på sine kollegaer i en sjov og konkurrencepræget sammenhæng”. (Henrik)

På billedet ses en anden deltager prøve længder i spydkast

Læs meget mere om vores andre cases her. Arrangementet kan skræddersyes på mange forskellige måder, så det passer lige netop jeres medarbejdere og ønsker.

Tilbage til Cases!