En fest lidt ud over det sædvanlige med Ørsted A/S

Ørsted skulle fejre et færdigt projekt og det skulle gøres med manér. Det skulle være en temafest, og planen var en uforglemmelig aften, så de kreative og iderige eventkoordinatorer hos World of Adventure blev sat på opgaven.

Tema

Temaet var superhelte i farverne rød og orange, og skulle gennemføres helt ned til mindste detalje. Ørsteds medarbejdere ankom til en fest med fede lysdekorationer, maskotter, superhelte udklædning, rød løber, røg langs gulvet mm. til lyden af klassisk superhelte musik - spillet af DJ'en. Der blev skabt en imponerende WOW-effekt, og det skabte stor glæde hos medarbejderne, som ikke på forhånd vidste, hvad der ventede dem.

Dekoration

Festens lokation var på Hotel Britannia i Esbjerg. Her blev det store konferencelokale dekoreret om til en fantasifuld og cool superheltefest. Lokalet var lyst op af skiftevis røde og orange lamper, samt et 1 x 4,5 meter stort projektlogo med lys i. Bordene var smukt dekoreret med røde og orange blomster og bordkort i samme tema. På alle stole hang der røde superhelte kapper og hatte, som medarbejderne skulle iklædes. På hotellets terrasse var der slået telt op og indrettet hyggelige loungeområder, som selvfølgelig også var dekoreret i festens tema.

Underholdning

Der var en masse underholdning i løbet af aftenen; både på den store scene midt i lokalet samt små sjove opgaver rundt på bordene. Medarbejderne fandt til bords via lodtrækning, nemlig ud fra det bordnummer, som så fint var bundet rundt om glasset, hvori velkomstdrinken var serveret. På bordet mødte medarbejderne et sæt bordregler, hvorpå der stod forskellige opgaver, som de skulle løse i løbet af aftenen. Det sjove var at alle borde havde forskellige regler og tidspunkter for opgaverne. Dette skabte en positiv synergi og en masse feststemning. På bordene kunne medarbejderne også finde badges med rosendende ord og budskaber, som skulle sættes på kollegaer.

Awardshow

Der blev afholdt et awardshow for medarbejderne, hvor der blev udlevet trofæer for imponerende indsatser i det projekt, der blev fejret netop denne aften. Imellem uddelingerne af trofæerne, blev der skålet og sunget i bedste Bavarian stil. Der blev drukket af store ølkrus som var special designet til denne fest og medarbejderne kunne så tage kruset med hjem efter festen og mindes den seje superheltefest. De gode minder blev også foreviget i en sjov Photobooth bagerst i lokalet. Her kunne medarbejderne gå ned og iklæde sig endnu mere heltekostume, medbringe kollegaer og stille op til et billede. Et billede som blev printet med det samme og kunne tages med hjem.

Festen VAR virkelig lidt ud over det sædvanlige.

"1000, 1000 tak for jeres fantastiske indsats ifm. vores projektfejring den 14. juni 2018 på Hotel Britannia i Esbjerg. Jeres blik for detaljen og jeres idérighed, når vi stødte på udfordringer, har været en fornøjelse at følge. Vi er meget, meget taknemmelige for jeres fornemme håndtering af arrangementet og vi vil helt klart anbefale jer til vore kolleger i fremtiden. Endnu en gang mange tak."

Karin Kristoffersen fra Ørsted
Image Image Image Image

Årstidens mest populære aktiviteter


Her ses to personer i fuld gang med en tvekamp

Raket Mission

  • Varighed: fra 1.5 time
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En gruppe som laver forsøger at løse mysteriet

Escape Challenge

  • Varighed: 1-2 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere
Deltagere i gang med OL teambuilding

WOA Olympics

  • Varighed: Fra 3 timer
  • Lokation: Udendørs
Se mere
En masse deltager i færd med forskellige opgaver

Murder Investigation

  • Varighed: 2 - 3 timer
  • Lokation: Indendørs
Se mere