Årlig KICK OFF Tur i 80'er tema

Vi bliver ringet op af en kunde, som skulle afvikle deres årlige Kick-Off tur på Hindsgavl Slot, hvor de på dag to ville ud og prøve kræfter af, med nogle specielle aktiviteter, der samtidig skulle blive en oplevelse man sent ville glemme. Dagen skulle sluttes af med manér – og hvordan gøres det bedre end med en rigtig god fest. World of Adventure blev kontaktet og det var selvfølgelig noget vi kunne levere.

Brainstorming mellem eventkoordinator og virksomhed

Vores kreative eventkoordinatorer sætter gang i brainstormingen i samarbejde med to af virksomhedens medarbejdere. Sammen får vi sammensat en dag fyldt med gode, sjove og spændende oplevelser. Vi tog kontakten til de forskellige leverandører på aktiviteterne, som de havde ønsket, og efterfølgende fik vi koordineret og planlagt afviklingen af dagen med underleverandørerne. På selve dagen stod vores instruktører klar til at tage imod kunden og få sendt dem godt afsted på de rette aktiviteter. Kunden ønskede, at arrangementet blev afviklet på Hindsgavl Slot, og vi bistod derfor med at koordinere dette, herunder selskabsmenuen, kaffepauser samt de tekniske løsninger, der var brug for.

Hvalsafari og Match Race

De medarbejdere der valgte at tage på hvalsafari, fik en afslappende og skøn sejltur på Lillebælt. Mens der blev spottet marsvin, blev passagererne på båden samtidig informeret omkring biologien vedrørende marsvinet, og hvordan den historisk blev jaget. De mere action-lystne medarbejdere valgte at prøve kræfter med en kapsejlads. Deltagerne blev hentet af RIB-både og sejlet ud til flere Blu26 både, hvorefter kapsejladsen både satte krav til samarbejdsevner såvel som mod.

Guidet tur på Segways afsluttet med croquis tegning

Derudover var der for de naturglade arrangeret en tur rundt i Hindsgavl halvøens dejlige natur på Segways. I Naturparken Hindsgavl Dyrehave kunne der opleves dåvildt og krondyr på nært hold. Turen var på Segways, hvilket gjorde turen ekstra sjov samtidig med at man kunne nyde de idylliske omgivelser. Deltageren kunne efterfølgende glæde sig til endnu en anderledes og på sin vis ”naturlig” oplevelse, da de kom tilbage på Hindsgavl Slot. Her skulle de nemlig ind og udfolde deres kunstneriske evner på croquis tegning med en mandlig model. Siddende på stole i en bue rundt om modellen, var der frit udsyn til alle vinklerne.

Bridgewalking på den gamle lillebæltsbro

Eftersom vi allerede har beskrevet, hvordan nogle af deltagerne udfoldede sig til vands og til lands, mangler vi at fortælle om de resterende deltagere, der udfordrede sig selv i højderne. Deltagerne kunne nemlig se frem til en rask tur op på den gamle Lillebæltsbro. En oplevelse, som vi i Danmark faktisk kan prale af at være de eneste i Europa, der kan levere. Deltageren blev udstyret med grå heldragter og sikkerhedsudstyr, og så var de klar! De gik op i en højde på 60 meter over vandet og 20 meter over de underliggende veje og togskinner. På toppen af broen blev den smukke udsigt nydt ud over Lillebælt og Hindsgavl halvøen, mens broens svage rystelser kunne mærkes, når toget kørte hen over broen.

Halbal i ægte 80’er stil

Ovenpå en særdeles oplevelsesrig dag, var det tid til at kunden gjorde sig klar til fest. Det var selvfølgelig ikke ”bare” en fest. Det var halbal – og det var halbal i allerbedste 80’er stil. Puch Maxi’erne var kørt frem, cyklerne lå smidt foran indgangen og så måtte de kære gæster altså vente til klokken slog syv og dørene blev åbnet. I mellemtiden kunne de snedige gæster stå og nyde en kold dåsebajer, som selvfølgelig var gemt i hækken.

Garderobe stop og tjek af ID

Da klokken slog syv, blev gæsterne inviteret indenfor. De skulle dog lige lave et enkelt stop i garderoben, hvor en garderobepige og -dreng stod klar til at tage imod overtøj, udlevere drinksbilletter, hvorefter gæsten selv trak et bordnummer. Derudover kom ingen gæster ind, før de havde fået et stempel, eller før dørmanden, som kom fra hjemmeværnet, havde tjekket tasker for smugling af alkohol, samt sikret sig at ingen under 18 år havde snydt sig med. Ind kom gæsten gennem lange glimmergardiner og møder en sal pyntet op som en sportshal, der samtidig er dekoreret i 80’ernes farver. På bordene ligger der accessoires i stjerneklare neonfarver – og der gemmer sig en svenskerhårsparyk eller tre. Et ark med bordregler lå på hvert bord, som var med til at sætte festen i gang.

Bankoshow med improv comedy og tryl i 80’er stil

Aftenen skulle ikke gå stille for sig, så der var arrangeret Bankoshow med værterne Morten Givskud og Lars Udengaard. Et mærkværdigt værtspar, som præsterede at skabe en latter, der fik rummet til at runge. Showet var spækket med tryl, improv comedy og sjove indslag, der involverede gæsterne. Sidegevinsterne var også indkøbt fra 80’erne – og da alle på nær én person i sidste ende fik banko, var det den ene person, som var den heldige vinder af en VHS-maskine.

Dansegulvet fyldes og DJ’en fyrer de gamle 80’er hits af

Resten af aftenen blev tilbragt rundt om bordene og i baren i en hyggelig og sjov stund med kollegaerne samt på dansegulvet, hvor DJ’en spillede gode gamle klassikere fra bl.a. Kim Larsen, Michael Jackson og SHUBIDUA. Alt i alt blev kundens Kick-off tur spækket med fede oplevelser – både på aktivitetsdelen og aftenens festligheder.
”Tak for en rigtig god dag med gode aktiviteter og en rigtig lækker fest. Alle havde en helt vildt fed oplevelse – om det hed Match Race, Segway, Croquis, Bridgewalking eller Hvalsafari, så følte alle at de havde fået en kanon god oplevelse. Da dørene åbnede til festen, var der pyntet super flot op. Det hele passede bare så godt til vores tema. Showfolkene var helt vildt sjove og virkelig gode. Vi er meget tilfredse med det der blev leveret og I levede fuldt ud op til vores forventninger”
Bemærkning fra kunden
Image Image Image Image Image Image

Skræddersyede events

Med udgangspunkt i jeres ønsker for eventet skræddersyer vi eventet ned til mindste detalje og sikre en gnidningsfri afviklingen, så I kan koncentrere jer om at deltage og at være sammen med jeres kollegaer.

Planlægning & Design

For os er to events aldrig ens og med vores mange års erfaring har vi altid mange  ideer og muligheder i spil når vi sparre med jer om jeres ønsker. Når vi er nået til enighed om temaet og rammerne for eventet designer og planlægger vi eventet til mindste detalje.

Image

"Succesfulde events baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure

Modtag et uforpligtende tilbud"Succesfulde arrangementer baseret på over 25 års erfaring og ekspertise"

World of Adventure A/S