Årets Firmafest med Sika Danmarks A/S


Det kan både være sjovt og lærerigt samtidigt

Vi kan vælge at få lidt mere ud af vores årlige firmafest, end bare noget sjov og ballade sammen. Det var netop hvad SIKA DANMARK A/S valgte at gøre. SIKA er kendt for sine stærke fæstne midler og ville også sikre at deres team, blev ved med at hænge godt sammen. Derfor valgte SIKA, at bruge det stærke koncept ”Save Tongo”, hvor man i fællesskab skal redde endnu en fejlslagen afrikansk stat, fra mange udfordringer, som dårlig infrastruktur og behov for vand, medicin og korn.
Konceptet leger med det svære tema, samarbejde i teamet, kombineret med samarbejde på tværs af teams. Der er budgetter i spil, masser af opgaver der skal løses, ledelse der skal udføres og ikke mindst lokale myndigheder der skal kæmpes med.
Den stærke metafor for hverdagen ”Save Tongo” øvelsen bød på, gav også SIKAs medarbejdere en masse af de oplevelser og erfaringer, som ofte ligger i øvelsen. Meget blev løst rigtigt godt, men der var også hold, der gjorde sig nogle lærerige erfaringer om, hvor vigtigt det er at se på hele virksomhedens præstation og ikke kun på det enkelte teams præstation. Alle disse refleksioner blev samlet op til sidst ved en 45 minutters opsamling og taget med hjem.
Dagen var fyldt med en masse nye sjove oplevelser imellem medarbejderne og selvom dagen var underholdende, så bød den også på et værdifulde indspark til at udvikle samarbejdet i hverdagen.
Dagen blev afholdt på Bautahøj Kursuscenter I Jægerspris, som bød på rigtig gode omgivelser til arrangementet.

“Save Tongo is not only a fun day to be together with colleagues, it also builds up awareness that if we know, learn and respect each other we can achieve much more” Martin Even Schwalbe - Head of Finance and HR / SIKA